Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #eattherainbowchallenge

geschreven door Marit juli 11, 2016 1 Comment

Wat was vorige week een heerlijke week zeg! Het stond in teken van zondigen. En daar is af en toe helemaal niets mis mee. Ik daagde jullie uit om iedere dag te zondigen met iets ongezonds, deelde mijn favoriete zondig momentjes en gaf 10 tips om te genieten van ‘ongezond’ eten. En of ik veel lekkers voorbij zag komen, super leuk om te zien en tof dat jullie meededen!

Steeds vaker probeer ik meer kleur in mijn maaltijden te brengen, door meer verschillende groenten toe te voegen. Dit heerlijke bordje zit er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens erg gezond! Groente leveren vitamines, mineralen en voedingsvezels. Verschillende soorten groenten eten is belangrijk om voedingsstoffen binnen te krijgen (ik voel een Weetje Woensdag aankomen).

Deze week daag ik jullie uit om meer kleur in je maaltijden te brengen door meer groente (en andere gezonde dingen) aan je maaltijd toe te voegen. Eat the rainbow en show me some color! Zo ga je misschien ervaren hoe makkelijk het is om wat extra toe te voegen aan jouw eetpatroon.
Ik ben erg benieuwd naar jouw extra kleurtjes dus tag me vooral in jouw foto op Instagram en gebruik #eettherainbowchallenge. Zo kunnen we elkaar inspireren en wie weet ben je gewend aan die extra groentes (en dus vitamines) voordat je het weet.

Show me jouw kleurvolle maaltijd #eattherainbowchallenge en eet smakelijk!

1 Comment

Hunter september 30, 2016 at 20:46

Zo leuk die challenge monday’s ! Echt een inspiratie

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs