Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #zomerinjeontbijt

geschreven door Marit juni 19, 2017 0 comments

Happy new week! Het is weer maandag, dus tijd voor een nieuwe challenge! Vorige week daagde ik jullie uit om de mobiel wat vaker weg te leggen, meer offline te durven zijn. Ik ben heel erg benieuwd hoe het bij jullie is gegaan. Zelf vond ik het heer-lijk! De challenge heeft me weer even laten inzien dat zo’n mobiel voor zoveel afleiding en onrust kan zorgen. Af en toe lekker op social media kan echt geen kwaad naar mijn idee, maar dat ding bewust weg leggen voor een paar uur voelt heerlijk! Zeker een aanrader!

En goshhhh lieve mensen, wat is het HEERLIJK WEER! Je kunt me hier zo gelukkig mee maken! Slippers aan, korte broek aan, in de zon ontbijten… love it! Deze week is het de langste dag van het jaar en wordt het zomer! Er is in deze periode van het jaar ook veel meer fruit-keuze in de supermarkt, dus daar maak ik graag gebruik van.
In de Challenge Monday van deze week daag ik je uit om de zomer in je ontbijt te stoppen! Laat jouw ontbijt stralen, net zoals de zon nu straalt! Gebruik verschillende soorten fruit, voor lekker veel kleur! Zo ontbijt jij lekker en inspireer je weer anderen als je #zomerinjeontbijt bij jouw foto op Instagram gebruikt.

Show me your summer! Happy Monday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs