Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #zomerinjeontbijt

geschreven door Marit juli 25, 2016 2 Comments

Goede morgen toppers! Het is weer maandag, tijd voor een nieuwe challenge.
Voordat ik die vertel, een korte terugblik op de vorige: #bewegenindezonchallenge. JEETJE! Wat was het een TOP week! Hebben jullie ook zo ontzettend genoten van de zon en de heerlijke temperaturen?! Man man man, ik hou d’r zo ontzettend van! Ik heb elke dag na of voor werk er minstens een uur van genoten. Niet alleen veel gewandeld, gefietst en geskeelerd, maar ook terrasjes gepakt, bootje gevaren etc. Had ik je al eens verteld dat ik een echt zomer-persoon ben? Vooral die zomerse avonden, LOVE IT!
Ik heb dan ook zeker de challenge voltooid! En jij?! Leuk dat jullie mee deden!

Door naar de Challenge Monday van deze week: #zomerinjeontbijt.
Ja hoor, ik ga gewoon lekker door met de zomerse challenges. Ik daag je deze week uit om jouw ontbijt zo zomers mogelijk te maken. Kleurvol, fris en gezond. Motiveer jezelf om de dag goed en zomers te beginnen en door #zomerinjeontbijt te gebruiken, motiveer je ook anderen! Ik ben benieuwd naar jullie vrolijke combinaties, dus vergeet me niet te taggen.

Een hele fijne week gewenst en geniet van jullie ontbijtjes

PS. Recept van havermout ontbijt van de foto kun je hier vinden.

2 Comments

Rosemarijn juli 25, 2016 at 09:54

Super leuk! Ik ben en blijf verslaafd aan warme havermout (niet zo zomers..) dus dan maar met toppings variëren. Heb afgelopen zaterdag bosbessen geplukt (4,- per kilo yeeees), dus die zullen veel terugkomen 🙂

Antwoord
Marit juli 25, 2016 at 10:58

Hahah ik heb echt precies hetzelfde! En mijn vriend ook. Hoe heet het ook is, die warme haverboutjes gaan er altijd in! Verse bosbessen, wauw, wat lekker! Geniet ervan!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram