HET IS...

Challenge Monday: deel jouw winterse sportoutfit

geschreven door Marit december 7, 2015 1 Comment

De Challenge Monday op Fit with Marit bestaat een half jaar, woooooepieeee!!! Een half jaar geleden plaatste ik de eerste Challenge Monday: de #kortebroekchallenge. En vanaf die maandag probeer ik jullie iedere week uit te dagen. Elke keer weer voor iets anders. De ene uitdaging is meer uitdagend dan de andere, maar het doel is om jullie op een aantal gebieden uit de comfortzone te halen. Super leuk dat er iedere week mee wordt gedaan!

Ik dacht, jaaaaa leuk, om dit half jaar te vieren doe we weer een korte broeken challenge! Maar goed… op de een of andere manier lukt het mezelf ook niet, in korte broek sporten. Sta ik liever in legging en shirtje in de sportschool dan in die korte broek. En dat terwijl de temperatuur niet heel anders is in de sportschool dan in de zomer, maar toch!
En de sportschool is natuurlijk niet de enige plek om te sporten. Dus ik ben wel benieuwd hoe jij nu, met deze temperaturen, de deur uitstapt om te gaan sporten!? Dubbele legging met dikke jas erboven? Muts op tijdens het hardlopen? In de sportschool ook veel winterser?! Let me see! Ik daag jou deze week uit om jouw winterse sport outfit te delen op instagram. Gebruik de hashtag #wintersportoutfit en tag mij in je foto en jij maakt kans op twee items die jij vast wel in de winter kunt gebruiken: een paar handschoenen en een muts van Run2day!

Als jij mij tagt en #wintersportoutfit gebruikt dan zie ik jouw foto sowieso voorbij komen en doe je mee voor de winactie!

____________________________________________________________________________

Sinds twee maanden is de #fitindewinter er bij toegevoegd. Een challenge die jou hopelijk motiveert door te sporten in de winter! Iedere week laat ik iemand anders aan het woord over zijn of haar motivatie. Deze week Britt:

Haay, ik ben Britt Jager (op Instagram @FittmetBritt) en doe ik mee aan de #fitindewinter challenge van Fit with Marit. 
Ook mijn bank zit op een koude winteravond toch net iets lekkerder dan in de zomer en ik kan dus wel wat extra motivatie gebruiken!

In april 2016 loop ik voor de tweede keer de marathon van Rotterdam en daar wil ik natuurlijk topfit aan de start verschijnen. Niet sporten is geen optie en daarom loop ik de komende maanden 4x keer in de week hard en doe ik daarnaast nog 2x in de week aan krachttraining in de sportschool. 

Last but not least vertrek ik vlak na de kerstdagen naar Gambia voor een zon, zee en strandvakantie en mag ik mijn bikini weer aan : D Met die bikini in mijn gedachte laat ik de warme chocolademelk en kerstkransjes de komende weken vast (lees; hopelijk) heel gemakkelijk staan!

Heel veel succes allemaal met fit blijven deze winter! 

Liefsx Britt

fitt met britt

Dank je Britt, veel plezier in Afrika en succes met de marathon!

Fijne maandag!

1 Comment

Marvin december 8, 2015 at 11:20

Mijn winter sportoutfit is eigenlijk precies hetzelfde als mijn zomer outfit… Toch handig zo’n verwarming in de sportschool 😉

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs