Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #wattedoenmetpompoen

geschreven door Marit september 24, 2018 2 Comments

De herfst is begonnen! Het is eind september en de temperaturen zijn aardig naar beneden gedaald. Ik hou van de zomer, dus ik vind het jammer, maarrrrr… het is wel tijd voor het POMPOEN-SEIZOEN!

Gek ben ik op de pompoen! Bij mijn ontbijt, als tussendoortje, bij het avondeten.. het kan allemaal! En om de pompoen extra in het zonnetje te zetten daag ik jullie deze week uit.
Ik daag je uit om deze week aan de slag te gaan met de pompoen. Misschien heb je dit nog nooit gedaan of doe je het juist heel vaak. Door te laten wat jij zoal doet met pompoen, kun je anderen inspireren om aan de slag te gaan! Deel jouw pompoen-foto met #wattedoenmetpompoen.

Om alvast wat inspiratie op te doen:

En morgen zal er een lekker recept voor pompoen-havermout online komen!

Deel jij jouw pompoen-creatie? #wattedoenmetpompoen

Happy Monday! ♥

2 Comments

Gwen september 24, 2018 at 19:23

Heee Marit! Ohhh ik hou van pompoen, wat een goed idee! Ik ben vanavond gelijk aan de slag gegaan. Ik deel dat soort dingen niet via Instagram, maar omdat het recept zo’n succes was, deel ik m hier wel (wie weet heb je er wat aan, lijkt me tof!). Ik at een quinoa salade met pompoen uit de oven: stukjes pompoen 40 min op 180 graden(met wat chilipoeder, kurkuma en paprikapoeder, peper en zout), quinoa (met wat kurkuma en paprikapoeder) 10 min koken en daarna alles bij elkaar gooien en daarover heen geroosterde pompoenpitjes, feta en granaatappelpitjes. Hmmm, echt mega lekker. Dit is gelijk een van m’n lievelingsrecepten geworden, zo enthousiast ben ik haha

Antwoord
Marit september 25, 2018 at 12:46

Hey Gwen, wat een super leuk berichtje, wordt er helemaal enthousiast van + ik krijg er trek in. Wat een goed idee zeg, bedankt voor de tip!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs