Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #tussendoortjechallenge

geschreven door Marit september 5, 2016 1 Comment

Vorige week daagde ik jullie uit om samen met mij weer back on track te komen. En om jullie hier, ook de komende tijd, een handje mee te helpen mag ik drie Body & Fit pakketten weggeven. Heel leuk om te zien dat jullie zo actief mee deden, ik hoop dat jullie weer mega gemotiveerd zijn. Ik in ieder wel door jullie foto’s! Ik heb drie winnaars uitgekozen en dat zijn Linda, Anne & Mandy. Girlssss, gefeliciteerd en kijk maar snel in je postvak in op Instagram!

Om een beetje voort te borduren op de vorige challenge en jullie deze week weer extra te motiveren het na de vakantie makkelijker te maken om je fitte levensstijl weer op te pakken, daag ik jullie uit je favoriete tussendoortje te maken voor de hele week en te delen op Instagram met de hashtag #tussendoortjechallenge.

Ik maak bijvoorbeeld vaak zondag of maandag een bananenbrood of zwarte bonen brownie. Deze snijd ik in plakken, folie erom en de helft gaat in de vriezer en de helft in de koelkast voor de komende dagen. Super handig, super lekker, altijd iets als tussendoortje en een goede energieboost!

Doe je met me mee? Deel jouw tussendoortje! #tussendoortjechallenge
Inspireer en motiveer je niet alleen anderen, maar heb je ook nog iedere dag iets lekkers en gezonds!

In de komende Favo Friday deel ik vijf van de lekkerste en gezondste tussendoortjes waarin jullie mij getagd (@fitwithmarit) hebben!

Een hele fijne week en vergeet je niet te aboneren op mijn YouTube kanaal, want er komt vandaag een nieuwe video online: een kijkje in mijn week!

1 Comment

Alexa Boonstra september 5, 2016 at 11:03

Wat leuk!! Gefeliciteerd aan de meiden die gewonnen hebben ? Deze challenge lijkt me ook enorm leuk! Nog nooit zwarte bonen brownie gemaakt. Eens kijken of ik ze ergens kan vinden ?

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs