Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: train mee met Intersport

geschreven door Marit februari 6, 2017 4 Comments

Weet je nog die Challenge Monday #renmeemetintersport?! Toen daagde ik jullie uit om jouw runnersmoment te delen! Super veel reacties en zo leuk en motiverend om jullie run-momenten te zien. In deze nieuwe Challenge Monday heb ik ook weer een uitdaging in samenwerking met Intersport. Deze keer draait het niet om het rennen, maar om het trainen! Train je mee met Intersport?

Het hoeft niet moeilijk te zijn, een workout is zo gedaan (thuis voor de buis, buiten, in de gym…). Je hebt er eigenlijk niet veel voor nodig, behalve een dosis motivatie en natuurlijk een leuke sportoutfit.
Ik daag je uit, dit kan overal: op kantoor, voor de tv, na je workout, om ‘teasers’ te gaan doen! Dit is een oefening speciaal gericht op de buikspieren en hey, een strakke buik, dat willen we allemaal, toch?!

Hoe je teasers uitvoert?
1. Ga met je rug op de grond liggen. Benen plat, armen langs je lichaam.
2. Trek je knieën naar je borst.
3. Beweeg je armen richting het plafond.
4. Strek je benen naar voren en maak een hoek van 45 graden
5. Leg je kin op je borst en rol vooruit. Je knieën zijn nu licht gebogen, je bovenlichaam is compleet van de grond.
6. Probeer deze houding even vast te houden en ga dan langzaam weer terug naar de startpositie.

No excuses! Laat zien hoe jouw teasers eruit zien én laat vooral weten hoeveel teasers jij achter elkaar kunt doen en probeer jezelf te verbeteren! Neem het op tegen je sportbuddy of tegen de rest in de Instagram-wereld. Gebruik de hashtag #trainmeemetintersport bij jouw foto en vergeet mij, @intersportnl en @reeboknl niet te taggen, WANT er zit een winactie aan verbonden!

Deel jij jouw foto met bovengenoemde tags, dan maak jij kans op deelname tijdens het Intersport event! Er worden uiteindelijk 10 finalisten gekozen, deze zijn welkom op het Intersport event op zaterdag 25 februari (Jordi van Fit Dutchies & ik zijn hier ook bij!). Tijdens dit event kun je strijden voor de hoofdprijs: een jaar lang personal training met je sportbuddy! Win je dit niet, dan laten we je natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan (hint: nieuwe Reebok sportoufit!!!).

Train je mee? Deel jouw foto en wie weet zie ik je de 25e!

Happy Monday!

– Dit is een advertorial, lees hier mijn disclaimer. –

4 Comments

Illona februari 6, 2017 at 08:24

Leuke challenge, een keer geen hardloopchallenge. En toevallig net gisteren begonnen met een Home work out, omdat ik echt weer wat moest doen aan mijn buikspieren ?! Perfecte timing ??

Antwoord
Marit februari 6, 2017 at 09:51

Jaaaa haha! Vind ‘m zelf ook erg leuk! Wat goed! Dan zeker deze eens toevoegen, ik heb nu al spierpijn haha!

Antwoord
Illona februari 6, 2017 at 10:02

Zag het net op je instagram, dat wordt nog wat 🙂 maar wie mooi wil zijn Hahaha!

Antwoord
Marit februari 6, 2017 at 10:14

Precies! Fit bodies are made in the winter 😉

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram