Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: Things that make you happy

geschreven door Marit december 5, 2016 0 comments

Wat tof om te zien dat jullie aan de slag gingen met groente in jullie ontbijt! Ik merk echt dat het me een ontzettende energie-boost geeft, groente in mijn ontbijt. En je merkt het geen eens, het is harstikke lekker! Ik vond vooral de ‘zoats’ erg lekker, try it out zou ik zeggen!

Een nieuwe maandag, dus weer een nieuwe challenge! Deze week eens iets anders, vind ik zelf.
Mocht je me volgen via snapchat (fitmetmarit) of Instagram dan kan het opgevallen zijn dat ik, net zoals vele anderen waarschijnlijk, gek ben op de lucht. Op de zon, op de wolken, op de veranderingen die daar in plaats vinden. Het geeft me een bepaalde rust om naar de lucht te staren. Ik kan echt ontzettend genieten van een zonsop- of ondergang. Afgelopen weekend was het dan ook prachtig winters weer. Een felle zon, een soort witte vloed over het landschap. Zaterdag reed ik speciaal naar een plekje toe om de zon onder te zien gaan en wauw. Ik genoot volop en ik werd echt heel rustig, maar voelde me zo gelukkig. Alles zakte even weg en ik kon alleen maar genieten van de zon en van het uitzicht. Ik realiseerde me dat de lucht, en dan vooral de zon, me zo blij kan maken.

things that make me happy
Toen ik een wandelingetje en wat foto’s later wegreed voelde ik me opgeladen. Misschien vind je het heel stom klinken, maar toch was het zo. Er altijd zoveel om over na te denke, zo veel om mee bezig te zijn. Zulke momentjes kunnen dan zo fijn zijn. Zo heeft iedereen zo zijn of haar eigen ding waar je rustig van wordt, waar je happy van wordt. Iets wat je eigenlijk gewoon (veel) vaker moet doen/opzoeken.

Ik daag jou uit om na te denken over the things that make YOU happy. Waar wordt jij gelukkig van? Op welke plek voel jij je blij, voel je je rustig en voel je je opgeladen? Laat het me weten! Laat hieronder een reacties achter of tag me in jouw foto op Instagram en gebruik hierbij #thingsthatmakemehappy. Er schieten vast wel wat dingen binnen waar je blij van wordt, maar neem ook de tijd om er eens over na te denken. En wie weet inspireer je mij en anderen met jouw things that make you happy! As. zondag zet ik een top 10 lijstje online met things that makes me/ you/ us happy!

Happy Monday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram