Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: ren mee met Intersport!

geschreven door Marit september 26, 2016 3 Comments

Het is een nieuwe maandag, tijd voor een nieuwe challenge!
De zomer is officieel voorbij, de herfst is begonnen. Tijd om onszelf warm te houden met herfst runs… Let’s start!

Samen met Intersport daag ik je uit! Deel jouw runners moment op social media. Een selfie, een foto van je run, je outfit, een motivatiequote, noem maar op. Deel jouw moment! Hiermee inspireer en motiveer je vele anderen en als je @intersportnl en #renmeemetintersport bij je foto gebruikt maak je kans op iets HEEL ERG TOFS!

ren mee met intersport

Namelijk… als jij @intersportnl tagt en de hashtag #renmeemetintersport bij je foto gebruikt maak je kans op een exclusieve uitnodiging om deel te nemen aan het Intersport runners event op zaterdag 29 oktober in Amsterdam. Op dit event kun je strijden voor een unieke hoofdprijs, namelijk een op maat gemaakte hardlooptraining, samen met je sportmaatje! Dit bestaat uit een introductie clinic en tien personal hardlooptrainingen van hardloopcoach Klaas Boomsma (broertje van!). Met lege handen naar huis ga je zeker niet, want je krijgt sowieso een gloednieuwe sportoutfit en nieuwe schoenen!

Hoe leuk?! Ik hoop dat je ontzettend gemotiveerd bent of in ieder geval wordt en ik zou het ook leuk vinden als #fitwithmarit bij je foto gebruikt, zo kan ik jullie een beetje in de gaten houden. De actie loopt vanaf vandaag (26 september) t/m 29 oktober en iedereen kan mee doen! Succes!!!

Happy Monday, happy week!

ren mee met intersport

 

– Dit is een advertorial, lees hier mijn disclaimer. 

3 Comments

Patty september 27, 2016 at 17:35

Hi Marit! Haha, motivatie is bij mij niet echt een probleem…. Dit is wel een super toffe prijs Marit! Ik doe dus gewoon mee met een #latergram; wie weet kan ik dan na mijn herstel shinen en werken naar mijn eerste marathon toe met een persoonlijke coach. Zou een nieuw doel zijn op m’n bucketlist :)! Heb ik iets om over te dromen vanuit een saai bed………. Maar we blijven positief! Ik ga nu alle Vlogs en Blogs terugkijken van Disney, zit ik nog even in m’n Disney bubbel 🙂 Liefs Patty

Antwoord
Marit september 28, 2016 at 10:27

Lieve Patty, geniet na, pak ontzettend je rust en je zult snel weer kunnen knallen!!! Veel liefs

Antwoord
Patty september 29, 2016 at 10:05

Ga ik zeker doen lieve Marit! Het is echt verplichte rust, want kan nu nog steeds niet op m’n been staan. Morgen foto maken dan weten we hopelijk meer :)! Fijne dag!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram