Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: pimp je havermout!

geschreven door Marit juni 13, 2016 2 Comments

Joeeeeepie! Het is weer maandag, het begin van een nieuwe, frisse week. Let’s rock!
Vorige week daagde ik jullie uit om samen met mij 5 work outs te voltooien in één week. I did it, 5/5! Niet meer en niet minder. Ik zag bij jullie soms zelf 6/5 of 7/5 voorbij komen, toppers!

Op naar de volgende challenge, wat alles te maken heeft met je ontbijt. Jullie weten vast wel dat ik gek ben op mijn havermoutje in de ochtend. Hier vind je dan ook het recept dat ik bijna iedere ochtend gebruik, alleen met de toppings varieer ik. Het geeft me energie, ik ben verzadigd en het is snel en makkelijk om te maken (en om mee te nemen!).

Met havermout kun je alle kanten op en ik ben wel eens benieuwd wat jullie voor creaties maken. Daarom daag ik jullie deze week uit om je havermout te pimpen en dit te delen op Instagram met de hashtag #pimpjehavermout! Laten we elkaar inspireren met watertandende havermoutjes, nomnomnom.

Mijn havermoutje bestond vanmorgen (van de foto) bestond uit: 50 gram havermout, 250 ml water, halve schep vanille eiwitpoeder, halve banaan, aardbeien en toppings zoals pompoenpitten, moerbeien, kokos en een beetje pure hagelslag. Dit smelt dan zo lekker, yum!

Ik ben benieuwd naar jouw gepimpte havermoutontbijt! #pimpjehavermout

Een hele fijne maandag!

2 Comments

Linda juni 13, 2016 at 08:54

ik heb mezelf voorgenomen om deze week weer eens havermout te proberen, tijdje geleden keer gemaakt en ik vond het echt niet lekker! Misschien met de juiste toppings wordt het wel lekker 🙂

Antwoord
Laura juni 13, 2016 at 16:23

Ik lees je blog net en bedenk me dat ik bij 2/5 ben opgehouden om het te delen. Heb de 5 workouts gelukkig wel gehaald:) Leuke nieuwe challenge! Ben dol op havermout:)

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs