Challenge MondayFoodHET IS...Ontbijt

Challenge Monday – Ontbijten

geschreven door Marit september 7, 2015 1 Comment
blog foto

Wat leuk dat jullie zo enthousiast mee deden met de vorige Challenge Monday #motivatiechallenge. Ik kon het echt wél gebruiken afgelopen week, ik hoop dat jullie er zelf ook wat aan hebben gehad! Bedankt! Ik had natuurlijk ook gezegd dat ik één iemand uit de tags zou kiezen die een box vol gezonde tussendoortjes van ‘Box Bites’! Dat is geworden Jacqueline! Jij gebruikte de hashtag meerdere malen in je sport en quote foto’s, mega motiverend! Gefeliciteerd en ik neem contact met je op!

Ik borduur lekker voort op deze challenge, want zoals ik in deze blog al vertelde is structuur erg belangrijk om fit te zijn en motivatie te hebben. Structuur betekent ook, in ieder geval voor mij, eten op regelmatige tijden. Zo ook: ontbijten! Want ja, dat willen we allemaal nog wel eens overslaan… als we haast of gewoon geen trek hebben. Dit kan misschien komen doordat je dus niet lekker in je ritme zit. Daarom daag ik jou deze week uit om iedere ochtend tijd te nemen voor een normaal, lekker en gezond ontbijtje. Dit is zó belangrijk. Ik weet niet óf ik het moet benoemen, je weet het vast wel! In ieder geval: brandstof & het voorkomen van zin in ongezond later op de dag.

Goed, to the point! Deze week staat in het teken van ontbijten! Zet dus je ontbijt op de foto en gebruik #ontbijtchallenge
Leuk om elkaars creaties te zien en elkaar te motiveren lekker, gevarieerd en gezond te eten! Ik zie je foto wel op instagram verschijnen en ik wens je een hele fijn week toe!

Liefs,
Marit

PS. Geen inspiratie voor ontbijtjes? Hier lees je mijn favorieten!

1 Comment

Marvin september 8, 2015 at 09:43

Heb mijn ontbijt vandaag al op! Rijstwafels met kipfilet en een handje amandelen, niet heel bijzonder… Kijken of ik deze week nog wat ‘leuks’ op de ontbijttafel kan toveren 😉

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram