Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #offlinechallenge

geschreven door Marit augustus 15, 2016 2 Comments

HOI! Daar ben ik weer!!! Mijn ‘blog-vakantie’ is voorbij, dus we gaan weer knallen met challenges, weetjes, recepten en andere tips! Ik ben er mega klaar voor, ik hoop jij ook?!

Twee weken vakantie van mijn blog zorgde voor wat meer rust in mijn hoofd, want ik hoefde even niet te denken aan nieuwe onderwerpen, ik hoefde niet te typen, etc. Maakte automatisch dat ik wat minder gebruik maakte van social media, want ik hoefde nergens naar door te verwijzen. Social media rust, het kan zo lekker zijn. Het is natuurlijk deels mijn werk en I love it, maar even wat minder online is ook niets mis mee. 

Daarom deze week een challenge die hier van alles te maken mee heeft. Ik daag jullie uit om de komende week ook wat vaker offline momentjes te hebben. Leg je mobiel eens echt weg. Want als het niet naast of voor je ligt, is het ook veel makkelijker om ‘m te laten liggen. Ga iets doen waar je eigenlijk nooit de tijd voor neemt: een boek lezen, creatief bezig zijn,
Bepaal zelf je moment wanneer het voor jou een uitdaging is om even offline te zijn. In het openbaar vervoer? In de sportschool? Tijdens het eten? Op je werk? Voor je naar bed gaat? Leg juist op dat moment je mobiel eens weg en bedenk iets anders om te doen. Wat je misschien wel vaker wilt doen, maar waar je nooit tijd voor maakt in je mobiel. Zo wil ik bijvoorbeeld vaak lezen in de trein, maar toch zit ik vaak op mijn mobiel. En ook in de sportschool zit ik geregeld op mijn mobiel, wat ten koste van mijn focus gaat.
Laat mij weten op wat voor momenten jij vooral aan je mobiel gekluisterd bent en daag jezelf uit!

Laat je het me weten en laat je me zien wat je vervangends doet? Ik ben benieuwd! Tag me + gebruik #offlinechallenge.

Een hele fijne week gewenst,

2 Comments

Henrike augustus 15, 2016 at 10:09

herkenbaar! zeker in de sportschool en de trein, zit ik vaak op mn mobiel. ook avonds voor de tv is het verleidelijk bij reclame of een saai programma mn mobiel te pakken ipv gewoon even te genieten van het rustmomentje met mn vriend op de bank aan het einde van de dag. dus een challenge die ik zeker aanga. minder op mobiel in de trein lekker lezen, de sportschool focus op de training (ben ik ook sneller klaar! haha) en avonds voor de tv ook genieten van tijd met mn vriend. #gogogo

Antwoord
Marit augustus 16, 2016 at 11:51

Ja, precies hetzelfde hier! Goed dat je er even rust van neemt!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs