Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #momentjevoorjezelf

geschreven door Marit maart 27, 2017 1 Comment

Drink je wel eens een kopje koffie met jezelf? Eet je wel eens een taartje met jezelf? Neem je wel eens de tijd om een tijdschrift te lezen op de bank?”

Klinkt heerlijk, maar vaak is het lastiger dan je denkt, toch? Ik denk niet dat ik alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat we onze dagen graag vol plannen en dat er weinig tijd over blijft voor… onszelf. Toch is zo’n ‘momentje voor jezelf’ naar mijn idee erg belangrijk. Even opladen, even de schouders laten hangen en even je gedachten verzetten.

Neem jij wel eens een momentje voor jezelf? Ik daag je uit! Een avondje niets, een tijdschrift lezen op het balkon (het wordt prachtig weer deze week!), een kopje koffie met jezelf, of een ontbijtje, lunch of taartje ergens met een goed boek erbij. Er is vast wel iets waar je aan denkt, als je denkt aan ontspanning.

Ga je de uitdaging aan? Laat me zien wat jij doet! Deel jouw foto met #momentjevoorjezelfNeem je vaak zulke momentjes of vind je dit lastig? Hoe zorg je ervoor dat je dit wél doet? En wat doe je dan het liefst?

Happy Monday! ♥

1 Comment

Rosemarijn maart 27, 2017 at 11:05

Aaaah ja maar nee ik heb woensdag en vrijdag tentamens. Vrijdagavond dan een momentje voor mezelf, hihi! Goeie challenge, ben benieuwd! Doe jij het wel eens? 🙂 En wat doe jij dan t liefst?

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs