Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #momentvoorjezelfchallenge

geschreven door Marit augustus 22, 2016 0 comments

Vorige week daagde ik jullie uit wat vaker de telefoon weg te leggen #offlinechallenge, juist op de momenten dat je er gekluisterd aan bent. Ik ben benieuwd hoe jullie deze challenge ervaren hebben, dus let me know!

Deze week weer een challenge die alles te maken heeft met jezelf en waarin ik jullie uitdaag jezelf, in deze drukke maatschappij, nooit te vergeten.
Want hoe vaak nemen we nou eigenlijk een momentje voor onszelf? Even niks, mobiel weg, werk weg en alleen tijd voor jezelf. Om een boek te lezen, om de stad in te gaan, een serietje kijken… om echt even quality time met jezelf te hebben. Zelf vind ik dit erg belangrijk, omdat je dan even stilstaat, gaat nadenken, rust neemt en hier ook rustig van wordt. Zelf doe ik het ook veel te weinig, een to do lijst die nooit af is, er is altijd wat te doen. Maar het hoeft niet altijd af te zijn, soms moet je ook even stilstaan en jezelf opladen met iets anders, om de rest weer beter aan te kunnen.

Deze week daag ik jullie dan ook uit om een momentje voor jezelf te nemen. Naar een koffietentje met een tijdschrift, met je eigen gemaakte healthy cake op de bank met een serie, met een boek en een kop thee op het balkon, noem maar op, maar PAK JE MOMENT!

Even helemaal niks, just me, myself & I. Kan best een uitdaging zijn. Laat me weten wat jouw momentje is en deel het op Instagram met #momentvoorjezelfchallenge. Ik ben heel erg benieuwd wat jij doet in de qualitytime met jezelf!

Geniet ervan en een hele fijne week!

moment voor jezelf

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram