Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: laatste #STAPRIL challenge en FITBIT WINACTIE!

geschreven door Marit april 23, 2018 15 Comments

Joehoeeee, het is tijd voor de laatste #STAPRIL challenge! Eerder heb ik jullie uitgedaagd om 2000 extra stappen te zetten per dag, ik heb jullie uitgedaagd om elke dag minstens 30 actieve minuten te hebben en vorige week was de uitdaging om minstens 10 uur per dag 250 stappen te zetten + elke dag 20 minuten te wandelen… deze laatste keer ga ik je EXTRA UITDAGEN! Niet alleen omdat het de laatste #STAPRIL challenge is, maar ook omdat ik een hele toffe winactie mag doen!

De uitdaging van deze week is om elke dag 3000(!) extra stappen te zetten bovenop je dagelijkse doel. Dus als jouw dagelijkse doel normaal 10.000 is, dan is dat deze week 13.000 stappen per dag. Daarnaast daag ik je uit om elke dag minstens 30 actief te zijn. Hopelijk wordt het net zo’n mooie week als afgelopen week (ben bang van niet, dus dat wordt een extra uitdaging…), want dat maakt het stappen zetten en bewegen zoveel leuker en makkelijker! Heb je geen horloge die je stappen bijhoud? In de eerste #stapril blog vertelde ik over andere manieren om jouw stappen bij te houden.
Deel jouw moment van stappen zetten, je behaalde doel of een ander moment wat er mee te maken heeft met de hashtag #stapril.

Ennn…. omdat het de laatste #stapril challenge is, heb ik iets heuuuuuuuul tofs weten te regelen! Ik mag namelijk DRIE FITBITS weggeven! Het gaat hier om de Fitbit Charge 2 (in deze blog vertel ik je daar meer over) en het is dezelfde als op de foto hieronder (lavendel-goud kleur). Iedereen kan meedoen aan deze winactie! Ik weet dat er al veel mensen een Fitbit of ander sporthorloge hebben, maar wie weet kun je wel een nieuwe gebruiken of kun je er iemand anders heel blij mee maken.
Kans maken op een Fitbit? Gebruik dan deze week (maandag t/m zondag) bij jouw #stapril foto op Instagram ook de hashtag #staprilwinactie en vergeet mij @fitwithmarit en Fitbit @fitbit niet te taggen. Volgende week maandag zal ik laten weten wie de drie winnaars zijn!

Ik hoop dat jullie (weer) mee gaan doen aan de challenge! Keep up the good work en happy Monday! ♥

15 Comments

Berber april 23, 2018 at 08:10

Wauw die fitbit staat hoog op mijn wensenlijstje. Ik doe mee 🙂

Antwoord
Katrijn Geerts april 23, 2018 at 08:16

Ik zou graag een fitbit winnen omdat ik dan preciezer mijn stappen kan bijhouden dan mijn gsm.
Veel liefs Katrijn

Antwoord
Marjolein april 23, 2018 at 08:18

Kun je ook meedoen als je geen instagram hebt? ?
Vind het een hele leuke uitdaging namelijk!

Antwoord
Marit april 23, 2018 at 09:02

Hoi Marjolein,
Helaas moet ik je teleurstellen. Dit is echt een winactie via Instagram, omdat het dus ook via de hashtag gaat en het anders onoverzichtelijk wordt. Ik hoop dat je dit begrijpt!

Antwoord
Amanda april 23, 2018 at 09:16

Super leuke challenge! Ik heb afgelopen weekend de Mud Masters gedaan (12km) en dit heeft me motivatie gegeven om met hardlopen te beginnen. Gecombineerd met krachttraining in de sportschool ga ik de uitdaging aan 🙂

Antwoord
Stephanie april 23, 2018 at 11:22

Super actie! 1,5 jaar lang elke dag hardgelopen met een gemiddelde van 100+ per week. Door omstandigheden momenteel uitgeput (mentaal en daardoor ook fysiek). Ik ben begonnen met wandelen nu elke dag. Doel is de vierdaagse van het gooi zodat ik ook bij mijn kleine meid gewoon thuis kan slapen. Ik doe vraag mee met de fitbit actie zodat ik kan zien of ik voldoende blijf bewegen.

Antwoord
Manouk april 23, 2018 at 11:52

Superleuk! Ik heb al twee dagen naar werk gewandeld vorige week. Ik ga dus extra hard mijn best doen voor die stappen. Ik heb allang een Fitbit (al bijna drie jaar!) maar ik weet een heleboel mensen die ik daar heel gelukkig mee kan maken. Jammer dat je geen Ionic weg mag geven, haha 😉

Antwoord
Anne april 23, 2018 at 11:56

Gave actie!! Gelden insta stories ook? Of echt alleen Posts? Hoor t graag!

Antwoord
Marit april 23, 2018 at 16:05

Posts! Want stories kan ik aan het eind van de week niet terugzien.

Antwoord
Fem april 23, 2018 at 14:02

Im in! ?

Antwoord
Stephanie april 23, 2018 at 19:23

Ik doe mee! Eerste dag gehaald en gepost ?

Antwoord
Roelina april 23, 2018 at 22:18

Super toffe actie! Ik doe mee. Mijn Fitbit die nog geen jaar oud is zit een dikke kras op 🙁 dus zou zo tof zijn als ik een nieuwe win?

Antwoord
Laura april 23, 2018 at 23:13

Hallo Marit,

Ik wil graag mee doen met dr winactie voor mijn schoonzusje; zelf heb ik namelijk al een fitbit. Nu ga ik alleen morgen naar een waterpark en ben ik dus de hele dag aan het zwemmen waardoor ik mijn stappen niet bij kan houden. Hoe kan ik dit dan toch laten zien/aantonen?

Groetjes Laura

Antwoord
Marit april 24, 2018 at 18:05

Hey Laura, je kunt de hele week mee doen en het hoeft niet elke dag hoor! 😉

Antwoord
Maartje april 26, 2018 at 14:47

Hele gave actie! Ik heb zowaar mijn tweede Instagram post ooit geplaatst om kans te maken op de Fitbit. Lijkt me super fijn om niet meer mijn I-phone mee te hoeven slepen tijdens het hardlopen en hiken. Daarnaast is deze uitvoering echt heel mooi, dus win en draag hem graag. Fingers crossed 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram