Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #kortebroekchallenge

geschreven door Marit mei 2, 2016 4 Comments

Jaaaaaa, hij is er weer! De #kortebroekchallenge!

Bijna één jaar geleden begon ik met Challenge Monday en sindsdien staat er (bijna) iedere maandag een nieuwe challenge voor JOU klaar! De eerste was de #kortebroekchallenge en omdat het deze week zulk goed weer wordt (yes yes yes), heb ik besloten om jou deze week weer uit te dagen om de korte broek te dragen!

SUN’S OUT, GUNS OUT! En misschien zijn jouw benen niet zo bruin als je zou willen, zo gespierd als je zou willen, zo slank als je zou willen, zo haar-vrij als je zou willen, maar hey die benen moeten gewoon geshowd worden!

Dus… deze week daag ik jou uit om die benen te showen! Trek een korte broek aan, maak een foto, deel deze op Instagram met #kortebroekchallenge, tag @fitwithmarit, tag @run2daynederland en maak kans op een zomers sportsetje van Run2Day bestaande uit een korte broek met top!

Kom maar op met die zon, kom maar op met die blote benen, kom maar op met die work out en kom maar op met die foto!

Succes & een fijne week!

4 Comments

Marisa mei 2, 2016 at 12:13

Oh, die korte broek is alweer uit de kast geweest, hoor. Heerlijk!

Antwoord
Joyce pots mei 2, 2016 at 22:22

marit ik volg je nu al enige tijd en als ik kan doe ik mee met die leuke challenges!! maar deze staat natuurlijk weer op mijn lijstje!! super leuk en keep up the good work!!

Antwoord
Marit mei 6, 2016 at 11:51

Leuk dat je (alweer) meedoet, topper!

Antwoord
Marvin mei 3, 2016 at 08:37

Haha heerlijk dat het weer mooier weer wordt! Heb er lang naar uitgekeken. Benen zijn nu nog iets te wit haha, dus daar moet verandering in komen 😉

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs