Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #kortebroekchallenge

geschreven door Marit juni 18, 2018 5 Comments

JAAAAAA HOOOR! Daar is ‘ie weer! Voor het derde jaar op rij: DE KORTE BROEK CHALLENGE! 

Ik was het gewoon bijna vergeten en we hebben ook al een zomerse periode gehad, maar toch vond ik dat de challenge deze lente niet kon ontbreken.

Het is tijd om die mooie benen van jullie te showen! Dus die veel te warme legging mag de kast weer voor een paar maanden in en de korte broeken kunnen uit de kast worden gehaald. Ook al zijn jouw benen niet zo slank, bruin of haarvrij als je zou willen, die benen mogen geshowd worden!

De komende twee weken daag ik je uit om mee te doen aan de #kortebroekchallenge. Trek die korte broek aan, doe die workout en show it! Durf jij het aan en doe je mee? Ik vind je nu al super stoer! Vergeet wat de rest van jou zou kunnen vinden en doe waar jij je goed bij voelt!
Het wordt misschien niet de warmste week komende week, maar sporten in korte broek kan zeker met dit weer. Misschien is lopen in een hemdje of shirtje al een hele stap voor je, dan ook kun je mee doen aan de challenge. Gebruik bij jouw foto op Instagram #kortebroekchallenge en tag me in jouw foto! Op deze manier kunnen we ook elkaar weer motiveren!
En heb je door korte broekjes veel last van schuurplekken (bij benen of armen), dan geeft running girl Kelly je in deze blog tips die kunnen helpen om het te voorkomen.

Show them some legs!
HAPPY MONDAY EN HAPPY BLOTE BENEN! ♥

5 Comments

Lisanne juni 18, 2018 at 09:39

Fijne challenge! Door het volleyballen ben ik super gewend aan korte broekjes, dus voor mij is deze challenge makkelijk! 🙂

Antwoord
Marit juni 20, 2018 at 09:03

Yay!

Antwoord
Hanna juni 18, 2018 at 09:50

Toevallig is deze challenge mij vanochtend al gelukt, lekker hardgelopen in korte broek!

Antwoord
Silke juni 18, 2018 at 10:02

Net een rondje rennen in mn korte broekje achter de rug! Het liefste ren ik trouwens in korte broekjes want ik heb het heel snel warm.

Antwoord
Marit juni 20, 2018 at 09:03

Heerlijk!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs