Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: knallend het jaar uit!

geschreven door Marit december 28, 2015 2 Comments

Het is maandag, de laatste maandag van 2015! Dat betekent een nieuwe challenge, maar dat betekent ook nog vier dagen totdat het 2016 is!
Door de feestdagen en het vakantiegevoel kan het sporten er wat bij in sluipen (“heb wel betere dingen te doen”!) of gaat het wat moeizamer omdat je de structuur kwijt bent (uitslaaaaaapen!).

Daarom… daag ik jou tot en met donderdag uit om knallend het jaar uit te gaan! Hoe? Door er tot en met donderdag nog wat work outs door te knallen! Je hebt nog vier dagen de tijd, in vier dagen kun je voor zo’n heerlijk gevoel en voldaan zorgen: nog even zweten, jezelf uitdagen en je nog beter voelen in dat jurkje die je gaat dragen op oudejaarsavond!

Voor donderdag nog even knallen voordat je met je neus de oliebollen in duikt… Ga bijvoorbeeld een rondje hardlopen (of kom mee rennen bij de Running Girls Groningen!), doe een fijne zweet circuit training in de gym (of thuis) of laat die benen nog eens flink verzuren door een legday!

Waarom wachten tot het nieuwe jaar? Knallend het jaar uit en knallend het nieuwe jaar in! Let’s do it! Deel jouw laatste sportmomentjes voor 2016 op je Instagram en gebruik #knallendnaar2016 zo motiveer je niet alleen jezelf, mij, maar ook de anderen!

Successssss, knallen, delen en alvast een fijne jaarwisseling!

______________________________________________________

Deze week laat ik Miny aan het woord over haar motivatie om in de winter fit te blijven. Wil jij ook eens aan het woord? Gebruik #fitindewinter bij jouw Instagram foto of stuur me een mailtje!

run shorty fit in de winter

Hoi! Ik ben Miny Verheij (op Instagram @runshorty) en ik doe mee aan de #fitindewinter challenge van Marit. Eigenlijk heb ik altijd wel zin om te sporten, maar soms wanneer ik ’s ochtends vroeg in mijn bed lig en het stormt en regent is mijn feed op Instagram een schop onder mijn kont om toch te gaan. Eenmaal buiten ben ik altijd blij dat ik gegaan ben. En eigenlijk voelt het nog stoerder om met ‘slecht weer’ te sporten. ’s Ochtends sporten is mijn ideale start van de dag. Het voelt even alsof de wereld van mij is en ik heb de hele dag een goed gevoel.
Het feit dat ik schrijf voor de blogs Urban Runners en Glow is een goede stok achter de deur om ook in de winter te blijven sporten. You have to practice what you preach 😉 Ik loop 4 keer in de week hard, doe aan yoga en train minimaal 3 keer in de week met de Nike Training Club app.
Stiekem ben ik al plannen aan het maken voor het nieuwe jaar; weer een marathon lopen, misschien eens een triatlon proberen (o help, ik ben helemaal geen goede zwemmer) en me verder ontwikkelen met yoga.

Miny, bedankt voor jouw motivatie, blijf lekker zo doorgaan en kom je ook snel weer een keer bootcampen? 😉

2 Comments

Marvin december 29, 2015 at 10:52

Dat moet zeker gaan lukken. Vandaag en donderdag nog een training op het programma 🙂

Antwoord
Marit december 30, 2015 at 18:41

Succes 😉

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram