Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: knallen in 2017!

geschreven door Marit januari 2, 2017 0 comments

HEY YOU! Happy newyear!!!

Het is de eerste maandag van 2017 en zoals altijd staat er weer een Challenge Monday voor je klaar! En hoe kan het ook anders… die heeft natuurlijk met het nieuwe jaar te maken. Het nieuwe jaar is toch altijd een extra motivatie om te fris en fruitig te gaan starten, om te gaan knallen. En om weer een beetje back on track te komen na een week vol feestdagen daag ik je uit om deze week extra te gaan knallen en dit te delen op Instagram.

Ik daag jou uit om deze week jouw ‘back on track’ momentjes te delen. Sta je weer in de sportschool? Eet je weer gezond? Voel je je weer vol energie? Deel het met een foto en gebruik hierbij #knallenin2017challenge. Laat zien dat je weer in de sportschool staat, laat zien hoe jouw healthy meal er uit ziet! Zo motiveer je niet alleen jezelf, maar ook al je volgers! Een week vol motivatie die je hopelijk flink kunt doorzetten de komende tijd.

Doe je mee? Ik ben vanmorgen weer begonnen! Na een week vol etentjes, borrels, feestjes etc. ben ik vanmorgen fris en fruitig opgestaan en heb mijn favoriete havermoutje gemaakt. Motivatie en energie om de rest van de dag/week/maand/jaar weer fit door te brengen!

Deel jouw foto en gebruik #knallenin2o17challenge!

Een extra happy Monday 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram