Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: kerst in je ontbijt

geschreven door Marit december 19, 2016 0 comments

Lieve mensen, het is maandag! Dat betekent nog maar VIJF nachtjes slapen tot kerstavond. Nou moge duidelijk zijn dat ik geen winterpersoon ben, maar Kerst is toch wel iets waar ik heel gelukkig van word. De sfeer, de lieve mensen om me heen, het eten.

Komende week zal dan ook bestaan uit veel borrels, kerstontbijtjes en gezelligheid op het werk, bij school, bij vrienden en familie. En ik daag je uit om zelfs bij je eigen ontbijt er de komende week de kerstsfeer in te brengen. Ik daag jou uit om de komende week kerst in je ontbijt te brengen. Laat je creativiteit zien en deel dit op Instagram met #kerstinjeontbijt. Hierdoor inspireren we elkaar en wie weet wat voor leuke ideeën er dan nog van komen!

Ik ben heel benieuwd naar jouw kerst-creatie! Deel het met #kerstinjeontbijt en vergeet mij niet te taggen! Geniet van je ontbijt, geniet van de sfeer, de gezelligheid, de mensen om je heen en het lekkere eten.

Happy Monday ♥

kerst in je ontbijt fit with marit
PS. Maak je voor iemand anders een ontbijtje deze week? Dan is dit kerstmannen-ontbijt super easy, super lekker en heulllll cute! Gewoon een pannenkoek met banaan, kwark, aardbei en iets van oogjes/sneeuw. Vergeet het niet te delen op Instagram!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram