Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #junieke training

geschreven door Marit juni 4, 2018 1 Comment

Het is de eerste maandag van de maand juni! Tijd voor een nieuwe challenge!

Sinds ik de #stapril challenge in het leven geroepen heb, ben ik fan van de Challenge Monday in combinatie met een leuke woordspeling van de maand waarin we leven. In mei heb ik jullie elke week uitgedaagd om met ‘mei’ mee te doen. Offline zijn, anders eten, vier keer per week sporten en vegetarisch eten.
Vorige week vroeg ik via Instagram of jullie nog een leuke woordspeling wisten met de maand juni. Ik kreeg veel opties door, maar de meest genoemde was #juniek (juni-ek). Bedankt! Ik vind ‘m echt super verzonnen en ondanks dat ik het ook leuk vind om een hele maand dezelfde challenge te doen, deel ik ‘m deze maand toch weer op in weken. Te beginnen met een JUNIEKE TRAINING!

De komende week daag ik je uit om een junieke training te doen. Wat is een junieke training? Een training in juni die uniek is. Een manier van sporten wat je normaal niet doet of niet vaak hebt gedaan. Iets wat uniek voor jou is. Een hele andere sport of een hele andere training bij je sport. Heb je al eens gekickbokst? Of al eens een groepsles mee gedaan bij jouw sportschool? Loop je wel hard, maar heb je nog nooit een intervaltraining gedaan? Ik daag je uit! Je hebt nu vast wel iets in je hoofd wat je al een tijdje wilt proberen, maar misschien de moeite nog niet voor hebt genomen, of misschien vind je het spannend om ergens voor het eerst aan mee te doen. Dit is je kans!

Doe je mee?! Laat een reactie achter en/of laat het zien op Instagram met de hashtag #juniekechallenge. Een stok achter jouw deur en een inspiratie voor anderen.

Ik zou het echt super tof vinden als je mee doet! Ik zit zelf ook al te denken wat ik deze week voor iets (j)unieks ga doen… ik hou je op de hoogte!

Happy Monday ♥

1 Comment

Ilse juni 4, 2018 at 08:48

Haha ja die titel maakt me aan het lachen! Heee leuk dat je zulke dingen per maand doet! ?? ben benieuwd wat je gaat doen

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs