Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: jouw favoriete havermout ontbijt

geschreven door Marit februari 20, 2017 4 Comments

YES, daar zijn we weer! Een nieuwe maandag, een nieuwe start, een nieuwe challenge!
Zoals jullie waarschijnlijk weten, kom ik net terug van vakantie. Gegeten als een malle, ontzettend genoten van al het Mexicaanse lekkers! Maar tijd om weer terug naar ‘normaal’ te gaan. Regelmatig sporten, gezond eten… 
Wat mij dan het meest helpt? Mijn favoriete (gezonde) eten zo lekker mogelijk bereiden. Zoals mijn havermoutje. Dat is toch wel iets wat ik op vakantie altijd mis, want home is waar de havermout het lekkerst is natuurlijk. Dat is dan ook zo het enige wat ik mis op vakantie, het liefst stap ik morgen weer het vliegtuig in, haha.

De challenge! Deze week daag ik je uit om jouw favoriete havermout ontbijt te delen op Instagram met #havermoutchallenge. Wat zijn jouw favoriete toppings? Wat is iets wat niet ontbreekt in jouw havermout ontbijt? Of als je het nog nooit geprobeerd hebt: ik daag je uit!
Mijn favoriete havermout op het moment is dit recept, maar dan met nog twee blokjes pure chocolade toegevoegd. Dit gaat dan smelten en woahhhhh, love it!

Show me your oatmeal! Gebruik #havermoutchallenge bij je foto en inspireer elkaar! 

Happy Monday!

4 Comments

Kelly februari 20, 2017 at 11:20

Super lekker havermout! Mij favoriet: Havermout+ongezoete amandelmelk + banaan (+evt kleine appel) + tl pindakaas + tl kaneel. Mengen en voor 2 minuten in de magnetron.

Antwoord
Marit februari 23, 2017 at 09:47

Alles met pindakaas is goed. Goed idee!

Antwoord
Lieke februari 20, 2017 at 15:38

Mijn favoriet is sowieso met wortel!! Groente in alles?
Havermout, wortel rasp, kaneel, koek en speculaas kruiden, halve appel, halve banaan en vanille whey. En natuurlijk ben ik pindakaas addict, dus lekker er boven op!

Antwoord
Marit februari 23, 2017 at 09:46

Fijn he, groenten verwerken in havermout is zo makkelijk en lekker! Die versie van jou heb ik nog niet geprobeerd met banaan en pindakaas. Voor de rest doe ik precies het zelfde! Ook dus maar eens met banaan en pindakaas proberen, klinkt niet verkeerd!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram