Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: iedere dag minstens 30 minuten bewegen

geschreven door Marit februari 15, 2016 1 Comment

YES! Daar zijn we weer, door de omstandigheden een weekje overgeslagen, maar we zijn weer helemaal back on track! Langzaamaan bouw ik het weer op met werken en in de sportschool kan ik prima cardio doen en wat beenoefeningen… oh wat is het fijn om weer terug te zijn!

Twee weken geleden moest ik zelf abrupt de #eensietsanders challenge afbreken (voor inderdaad eens iets héél anders), terwijl ik zoveel leuke ideeën had. Daarom kom ik hier na de vakantie snel op terug en ga ik toch nog doen wat ik van plan was (paaldansen, kickboksen, squashen etc.) Toch erg leuk om te zien dat een aantal van jullie de challenge aangegrepen hebben en eens iets anders hebben geprobeerd!

Het is nog steeds winter. Kou, wind, natte sneeuw, bah! Dit kan het lastiger maken om naar buiten te gaan om te gaan sporten. Dat snap ik helemaal. Ondanks dat het iedere dag een klein beetje langer licht is, kan ik toch wel wat extra energie gebruiken tijdens deze koude dagen. En energie krijg je door beweging!
Daarom daag ik jou deze week uit om iedere dag minstens 30 minuten te bewegen. Blijf lekker je workouts doen, maar kies bijvoorbeeld op je ‘rustige’ dagen ervoor om de fiets te pakken naar het werk of wandelend je boodschappen te doen. Zo kom je al snel aan je 30 minuten bewegen en dit zorgt voor een heerlijke boost energie, wat we wel kunnen gebruiken in de winter! Deel jij jouw dagelijkse 30 minuten in beweging op Instagram? Gebruik dan de hashtag #mijnbewegingvoorvandaag en laat me weten hoe jou dit bevalt en wat jou motiveert om toch iedere dag even lekker te bewegen.

Dus: iedere dag (minstens) 30 minuten bewegen. Deel jouw momentje op Instagram met #mijnbewegingvoorvandaag en laten we elkaar hierdoor inspireren en motiveren om toch even dat rondje buiten te wandelen, de fiets te pakken of naar de sportschool te gaan! Succes!

_________________________________________________________

Gelukkig deze week ook weer iemand aan het woord voor zijn of haar motivatie om in de winter fit te blijven. Deze keer is dat Peggy! Zij vertelt over haar motivatie:|peggyvdhoeven

“Je het hele jaar door fit voelen is iets waar ik heel gelukkig van word, dat is al motivatie op zich. Maar waar sommige mensen heel blij worden van temperaturen rond het vriespunt, ben ik iemand die echt toeleeft naar de zomer. (Hoewel ik moet toegeven dat ik van dit koude weer wel een stapje harder ga rennen tijdens mijn hardlooprondje.) Het idee dat het over 127 dagen alweer 21 Juni is, en dus officieel zomer, is dan ook wat mij elke keer weer extra motiveert om in de kou te gaan hardlopen, of naar de sportschool te gaan om in de gewichten te hangen. Door mij aan die combinatie te houden van cardio en krachttraining blijf ik #fitindewinter, en ben ik straks helemaal #klaarvoordezomer!”

Bedankt voor jouw motivatie Peggy, ik kan ook niet wachten tot de zomer!

Een fijne week gewenst iedereen! X

1 Comment

Marvin februari 16, 2016 at 10:27

Top dat je weer back on track bent! Hoop dat je snel alles weer kunt doen 🙂
Die 30 minuten bewegen per dag zit hier wel goed!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs