Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: iedere dag uit een andere cultuur eten

geschreven door Marit februari 21, 2016 3 Comments
blog foto

Yaaaaay, wat tof om te zien dat er zo enthousiast mee werd gedaan met de challenge #mijnbewegingvoorvandaag werd meegedaan! Ik heb iedere dag 30 minuten bewogen! Jij ook? Ik hoop dat je ervaren hebt dat het zo lekker kan zijn en het je alleen maar energie geeft!

Deze week daag ik je uit om iedere dag iets uit een andere cultuur te eten! Zelf eet ik eigenlijk nooit de standaard aardappelen, vlees, groenten, dus kom ik vaak uit op iets buitenlands, heerlijk! En omdat het leuk is om een beetje te variëren en experimenteren dacht ik: ik challenge jou!
Ik daag jou uit om iedere dag iets uit een andere cultuur te eten. Thaise curry, Surinaamse roti, Spaanse gehaktballetjes, Italiaanse pasta, Engelse witte bonen met spek of gewoon een lekkere dubbele Amerikaanse hamburger. Geef je eigen draai er aan, experimenteer en geniet!
Deel jij jouw culturele momentje op Instagram? Gebruik dan de hashtag #eetcultureelchallenge en ik zie het wel voorbij komen! Laat je ook inspireren door anderen.

winner winner pizza dinner pad thai dinner bangkok
Pizza en curry, ohhhh ik hou ervan!

________________________________________________

Deze week is Gerrie aan het woord over haar motivatie om #fitindewinter te zijn:

Overal zie je het voorbij komen #summerbodiesaremadeinthewinter dus daar gaan wgerriee dan snel! Voorheen ging het bij mij altijd zo. Een paar maanden voor de zomer kreeg ik het heet onder me voeten en ging ik als een malle hardlopen en minder eten, dit hield ik hooguit 2 maanden vol en met minimaal resultaat. Sinds een half jaar doe ik aan krachttraining en eet ik eigenlijk veel meer maar veel gezonder en ik voel me fitter dan ooit! 

Dus begin al met #fitindewinter om zo te stralen in de zomer!

Een tip maak foto’s van je progressie. Want al lijkt het ooit stil te staan vergelijk foto’s en je zult versteld staan van wat je al bereikt hebt. “Be your own motivation!” 

Bedankt voor jouw motivatie! Een fijne maandag!

3 Comments

Marvin februari 23, 2016 at 09:33

Leuke challenge! Ik heb best een brede smaak en eet regelmatig uit andere culturen, maar weet niet of het me gaat lukken om iedere dag uit een andere cultuur te eten…

Antwoord
Marit februari 23, 2016 at 11:24

Daar daag ik je ook uit 😉

Antwoord
Alissa februari 26, 2016 at 19:47

Leuke challenge!!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs