Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: iedere dag een ander ontbijt

geschreven door Marit januari 11, 2016 0 comments

Nieuwe Monday, nieuwe Challenge, yay!

Super tof dat jullie zo enthousiast meededen met de #fitindewinter challenge & actie van vorige week!
Met deze hashtag wil ik jullie de hele winter motiveren, maar vorige week was er ook een actie aan verbonden.
Er waren namelijk drie ‘fit in de winter’ pakketten van de Body&Fit shop te winnen! De winnaars zijn: Nancy, Melissa & Manon.
Gefeliciteerd meiden, kijk maar snel bij jullie privé berichten op Instagram en alvast veel (eet)plezier met de heerlijke producten!

De challenge van deze week heeft alles te maken met het ontbijt. Als ik naar mezelf kijk, lijkt mijn ontbijt vaak wat op elkaar… altijd iets met havermout en meestal maak ik dit warm en gooi er wat toppings over. Heel erg lekker, maar wel een beetje saai om iedere dag te eten. Een beetje variatie kan geen kwaad, daarom daag ik jou (en mezelf dus) deze week uit om deze week vijf keer anders te ontbijten. Probeer eens te variëren in kwark, havermout, pannenkoeken, eieren, brood, crackers, etc. (Tips: pompoen-pannenkoeken, mugcake, smoothie, bananenbrood)
Deel jouw ontbijtjes op Instagram en gebruik #ontbijtchallenge
Zo kan ik jouw ontbijtjes terug vinden, maar kun je ook kijken bij anderen mensen: laat je inspireren!

Dus: probeer deze week vijf keer anders te ontbijten en deel dit op Instagram met #ontbijtchallenge
Ik ben benieuwd!

___________________________________________________________

Om jullie te blijven motiveren om je in de winter fit te voelen, laat ik iedere week iemand anders aan het woord over zijn of haar motivatie. Deze week is dat Sandra! Lees hier haar motivatie:

In de winter heb ik, net als vrijwel iedereen, soms meer moeite om gemotiveerd te blijven. Voor mij helpt een goede voorbereiding dan het best. Ik ga twee ochtenden om 7.00 sporten met mijn collega, dus ik moet daar wel staan. ‘S avonds leg ik mijn sportkleding al klaar en mijn bakjes eten maak ik in orde. Zo hoef ‘s ochtend alleen nog maar op te staan en naar de sportschool te gaan.
Sinds twee weken heb in een Instagram met mijn drie zusjes aangemaakt: @familiefit. Zo hopen wij elkaar en andere te motiveren en door andere sportievelingen te volgen krijgen we ook echt energie .
Ik schrijf de hele week in mijn agenda wanneer ik ga sporten en hou me daar aan, een afspraak met mezelf. Ohja en als laatste tip: ik ruil zelfgemaalte healthy baksels met mijn collega’s en zusjes. Lekker kneuterig en iedere dag heerlijke hapjes.

Bedankt Sandra! Wil jij ook iets vertellen over jouw motivatie in de winter? Stuur me dan een berichtje!

Een fijne week gewenst!

Laat een comment achter

Mijn andere blogs