Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: hoezo Blue Monday?

geschreven door Marit januari 18, 2016 2 Comments

Echt super tof er volop werd mee gedaan met de #ontbijtchallenge van vorige week. Ik heb super veel lekkere ontbijtjes voorbij zien komen en velen die met samen met mij uit hun ‘comfortzone’ traden om iedere ochtend anders te ontbijten. Leuk dat jullie mee deden! Op naar de volgende challenge….

Zoals ik gister al zei in deze blog is het vandaag Blue Monday. De depressiefste dag van het jaar. HELP!

Daarom is de Challenge Monday van deze week: HOEZO BLUE MONDAY?

Deze dag gaan we juist extra rocken! Een extra setje in de gym, een extra kilometer op de hardloopschoenen, een extra half uurtje studeren, een extra gezonde maaltijd… We gaan deze dag samen rocken! De Blue Monday verslaan!

Ik daag jou dus in deze challenge uit om vandaag de Blue Monday te doorbreken! Maak een foto van jouw momentje, bijvoorbeeld in de sportschool, een quote, een maaltijd, kleding (blauw bijvoorbeeld, zie mijn foto ;)), noem maar op… En deel deze op Instagram met de hashtag #hoezobluemonday. Zo motiveren we elkaar om vandaag te knallen, succes!

______________________________________________________

Zoals iedere week laat ik iemand anders aan het woord over zijn of haar #fitindewinter motivatie. Deze week is dat Roos, actief als @velting op Instagram. Here she goes:

Hoe ik gemotiveerd blijf in de winter? Bijvoorbeeld in de Jumbo heb je zo’n gangpad met chips enz., maar die loop ik gewoon voorbij. Ik loop dan rechtstreeks naar de groente/fruitafdeling, waar ik veel meer gezonde vooruitzichten zie!
Wat ik nog meer doe, is op Instagram allerlei gezonde voeding en sportieve mensen volgen. Dat geeft mij de beste motivatie om deze winter fit te blijven en dus naar de sportschool te gaan, ook al is het koud buiten!
Wat ik ook heb gedaan, is een nieuwe work-outfit te kopen. Dat geeft mij ook motivatie om de nieuwe outfit uit te proberen en er op uit te gaan! Zo blijf ik lekker gemotiveerd om in de winter te blijven sporten en gezond te leven. 

Bedankt Roos! Wat is jouw motivatie om je fit te voelen in de winter? Stuur me een mailtje!

Fijne week!

2 Comments

Daphne januari 18, 2016 at 18:18

Leuk die challenges! Ik ga ipv bankhangen maar beginnen aan de Kayla BBG! 🙂

Antwoord
Marit januari 19, 2016 at 11:54

Goed bezig, Daphne!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram