Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: groente in je ontbijt

geschreven door Marit november 28, 2016 3 Comments

En het is alweer 28 november mensen. Je-mig, wat gaat de tijd snel. Kerst en oud&nieuw komt steeds dichterbij, joepie!!!

Nieuwe maandag, nieuwe challenge! Maar eerst even naar de challenge van vorige week. Ik daagde jullie uit om je herfst motivatie te delen op Instagram, om jezelf en anderen te motiveren. Nou, ik hoop dat dit gelukt is en dat jullie er een TOP week van hebben gemaakt. De leukste foto maakt kans op een herfst outfit van Odlo in samenwerking met Run2day. Ik heb alle #hoezoherfstchallenge foto’s doorgenomen en wat een boel leuke foto’s en wat een boel motivatie! Dank jullie voor het mee doen! Toch kan er maar één iemand de winnaar zijn en dat is… Joyce. Gefeliciteerd! Ik heb je een berichtje via Instagram gestuurd dus kijk snel en stuur me je gegevens! Veel plezier met je outfit en laat het je mega motiveren deze herfst!

Deze week daag ik je uit om in je ontbijt groente te verwerken. Je weet vast wel dat het belangrijk is om iedere dag groente binnen te krijgen. Nu is dat iets wat we vaak terug laten komen in ons avondeten. Maar wist je dat je niet genoeg groente kunt eten? Vitamientjesssss! Daarom verwerk ik het vaak in mijn ontbijt én in mijn lunch. Heel gemakkelijk, heel gezond en ook nog eens heel erg lekker! Een powerstart van de dag. En omdat ik groente in de ochtend eet, compenseer ik dat met wat schuddebuikjes, haha.

Laat me zien hoe jij groente in je ontbijt verwerkt! Deel jouw foto op Instagram met de hashtag #groenteinjeontbijtchallenge en inspireer anderen met jouw ontbijt!

Zelf ben ik fan van pompoen en wortel in mijn ontbijt. Carrotcake oatmeal of havermout met pompoen. Maar ook pompoen-pannenkoekjes of bijvoorbeeld mugcake met winterpeen. Ik ben stiekem wel benieuwd naar ontbijtrecepten met courgette of bloemkool bijvoorbeeld. SHOW ME SHOW ME!!!

En natuurlijk een super fijne week gewenst

3 Comments

Debbie november 28, 2016 at 13:42

Meiraapjes zijn ook heerlijk, even koken en dan bestrooien met kaneel en eventueel kokosbloesemsuiker, weer eens wat anders door je havermout.

Antwoord
Lotte november 28, 2016 at 23:28

Hoi Marit, ik vroeg me af of jij tijdens het trainen na elke oefening ook dropsets doet?

Antwoord
Marit november 29, 2016 at 10:04

Nee, eigenlijk veel te weinig haha! Misschien 1 x per maand (oeps)!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram