Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: fit in de winter!

geschreven door Marit januari 4, 2016 8 Comments

Het is de eerste maandag van 2016, DE dag van de voornemens. Een nieuw jaar, een nieuwe maand en een nieuwe start van de week! En niet alleen is het de dag van de voornemens, het is ook opeens écht koud aan het worden, jak! Sinds twee maanden loopt de grote challenge #fitindewinter waarbij ik heb je gevraagd in de ‘koude maanden’ deze hashtag te gebruiken bij jouw foto’s op Instagram om je motivatie in de winter te laten zien. Jouw goede momentjes “yes, ik ben toch gaan hardlopen!”, jouw momentjes van “met chocolade op de bank werkend aan mijn wintervachtje” etc. Al veel foto’s voorbij zien komen, heel tof om te zien!

Misschien is dit inderdaad de dag voor jou om te beginnen met jouw goede voornemens, jouw fit journey, jouw doelen en dromen o.i.d. of misschien heb je, net zoals mij, deze week door de fijne feestdagen + kou weer wat moeite om alles op te pakken of misschien heb je gewoon even een leuke winactie nodig…

En ik ben, zoals je ziet, helemaal onderste boven van deze winactie! 

Ik wil jou heeeeeel graag helpen en motiveren! Daarom daag ik ik jou deze week voor ‘Challenge Monday’ uit om jouw motivatie om je in de winter fit te voelen te delen via Instagram. Gebruik #fitindewinter onder jouw foto, tag mij in je verhaaltje en vertel wat jouw motivatie is! Er zijn DRIE personen die dan kan maken op een door mij samen gesteld “Fit in de winter pakket” van de Body&Fitshop. Wat daar in zit? I’ll tell you! Een doos smartbars, kokosblokjes, walden farm karamel siroop, chocolade wafels, pure Belgische chocolade met superfood, rijstwafels die je kunt besmeren met pindapasta of chocolade pasta! Oh oh oh, mijn favoriete spulletjes om de winter door te komen!
De actie loopt tot en met de volgende challenge, volgende week maandag dus!

Dus: plaats een foto op Instagram, vertel erbij wat jouw motivatie is om (door) te knallen in de winter en tag mij! Zo maak jij kans op één van de drie B&F winter pakketen.
En tot het einde van de winter laat ik, net zoals voorgaande weken in Challenge Monday, iedere week iemand aan het woord over zijn of haar motivatie, dus als je het leuk vind kun jij dat zijn! Stuur me dan via het contactformulier een mailtje.

Een hele fijne week gewenst, succes!

8 Comments

Gudrun januari 4, 2016 at 11:45

Je bent echt zo’n leuk mens, je maakt de aarde elke dag toch een stukje vrolijker met je blije koppie 😉 Je motiveert en inspireert me echt elke dag opnieuw,
Topblog! <3

Antwoord
Marit januari 4, 2016 at 21:27

wat een lieve reactie, dankjewel. Jij net zo, je blog is geweldig! Keep up the good work x

Antwoord
Louise januari 4, 2016 at 17:28

Wat een leuke actie! Mag je ook een pb’tje sturen? 🙂

Antwoord
Marit januari 4, 2016 at 21:27

Dankje 🙂 Liever niet, want anders gaat het niet ‘eerlijk’. Heb je geen instagram?

Antwoord
Caroline januari 5, 2016 at 16:21

Hey Marit! Deze challenges in de winter vind ik echt super, want in de winter is het vaak moeilijk om motivatie te vinden. Ik had net mijn ‘fitindewinter’foto klaarstaan om op instagram te posten, maar mijn app blokkeert en wil niet meer meewerken 🙁 ik wou ‘m toxh graag met je delen omdat ik het een heel leuk initiatief/wedstrijd vind! Ik zie net dat ik gean foto kan plaatsen hier duuus vertel ik het je maar gewoon :). Ik ben net een nieuwe sportlegging gaan kopen en hij zit eeeecht top! Mijn oude zwarte legging heb ik al heel lang en zat niet meer lekker. Hij liet ook wind door duuus ik dacht tijd voor een nieuwe! Hij zit super lekker en is goed dik. Ik kan niet wachten om hem uit te proberen, ik zo lopen! Duuus mijn tip om fit de winter door te komen en motivatie te vinden is: koop een leuke, nieuwe, warme (niet te warm natuurlijk 😉 ) sportoutfit die je lekker kan gaan showen! Een warm ontbijtje om naar uit te kijlen na het sporten is voor mij ook nog een extra motivatie. Ik kan niet genoeg krijgen van havermout met wat lekkere bodyenfitshop toppings! Let’s go!!

Antwoord
Marit januari 7, 2016 at 12:40

Wat een goede motivatie, dat werkt voor mij ook altijd! Leuk dat je mee doet 🙂

Antwoord
Esther januari 7, 2016 at 19:13

Hoi Marit,

Wat een leuke blog! Ik lees en leer er veel van.
Ik ben al een tijdje aan het hardlopen, maar wil nu meer!! Dit jaar de 10 km en ook krachttraining,dus aangemeld bij de sportschool.en vandaag ook maar Instagram begonnen. Dus we gaan ervoor
Groetjes Esther

Antwoord
Marit januari 11, 2016 at 21:58

Hoi Esther, wat leuk zeg! Succes!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs