Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: elke dag een ander ontbijt

geschreven door Marit mei 1, 2017 0 comments

Goedemorgen toppers! Het is weer maandag! Een nieuwe week en zelfs een nieuwe maand! Extra reden om de dag nóg beter te beginnen en hoe doe je dat anders dan met een goed en lekker ontbijt?!
Na zo’n weekje vakantie kijk ik stiekem ontzettend uit naar mijn eigen havermout ontbijtje. Croissants met Nutella smaken me ook ontzettend goed, maar ik begin mijn dag liever met havermout. Dit bevalt me super goed! Ik krijg er energie van en het is mega lekker! Ik probeer af te wisselen met mijn ontbijt, maar vaak komt het op hetzelfde neer. Iets van havermout, fruit en ook pure chocolade is niet meer weg te denken uit mijn ontbijt.

Deze week daag ik niet alleen mezelf, maar ook JOU uit! Elke dag een ander ontbijt! Crackers, brood, kwark, smoothie of misschien wel iets heel anders… elke ochtend iets anders! Doe jij met me mee? Deel jouw ontbijt op Instagram en gebruik hierbij #elkedageenanderontbijt. Zo inspireer je ook anderen tot andere/nieuwe ontbijtjes.

Variatie in ontbijt/maaltijden zorgt ervoor dat je verschillende vitamines en mineralen binnen krijgt, wat weer positief is voor de gezondheid en de stofwisseling! Misschien leuk om hier mijn Weetje Woensdag aan te wijden?

Voor nu: show me your breakfast! Tag mij in je foto en gebruik #elkedageenanderontbijt!

Happy Monday ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram