Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday #eatyourveggieschallenge

geschreven door Marit januari 1, 2018 0 comments

Happy New Year en happy first Monday of 2018! Laten we het jaar direct kleurvol en gezond beginnen. Doe je mee met de #eatyourveggieschallenge?

Ik hoop dat je een ontzettend leuke jaarwisseling hebt gehad en dat je klaar bent voor het nieuwe jaar! Ondanks dat er eigenlijk niks veranderd, voelt het toch altijd een beetje als een nieuw begin.

Wie weet ben je wakker geworden met een ontzettende kater (so do I) en moet je nog helemaal niet denken aan deze uitdaging, maar ik kan me ook zo voorstellen dat je juist nu ontzettend de behoeften hebt aan… GEZOND!

In de Challenge Monday van deze én volgende week daag ik je uit om (meer) groente toe te voegen aan je maaltijden. Niet alleen bij het avondeten, maar probeer het ook eens bij je ontbijt, lunch of tussendoortje(s). Zelf probeer ik dit altijd te doen en ik heb ervaren dat het gezonder en vaak ook nog eens lekkerder is! Het is voedzaam, het zorgt voor energie en vitamientjes zijn altijd welkom.

Doe jij mee met de #eatyourveggieschallenge? Show me op Instagram, zo kunnen we elkaar inspireren!

Inspiratie  nodig? Check dan eens deze recepten: carrotcake mugcake, havermout met courgette, pompoen-pannenkoekjes, carrotcake, een groene smoothiebowl of maak bijvoorbeeld bij je lunch wat pompoen uit de oven, snacktomaatjes of worteltjes.

Have a wonderful, colorful en healthy start of your 2018! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsfitwithmarit

Toon meer... Volgen op Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for fitwithmarit needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page