Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #eatyourveggieschallenge

geschreven door Marit januari 16, 2017 3 Comments

Wauw wauw wauw, wat een reacties op mijn vorige Challenge Monday: een week niet op de weegschaal. Zo veel van jullie die de uitdaging aan gingen! Echt heel knap dat jullie dit durfden, ik ben heel erg benieuwd hoe het gegaan is?! Hebben jullie ‘m vanmorgen weer uit de kast gehaald of…?

Het is weer maandag (yay!) dus tijd voor een nieuwe challenge! Het nieuwe jaar is natuurlijk net begonnen en ik ben benieuwd naar hoe het met jullie voornemens gaat. Meer groente eten kan ook een leuk en goed voornemen zijn. Zelf probeer ik steeds meer groente aan mijn maaltijden toe te voegen, bij mijn lunch en zelfs in mijn ontbijt. Ik heb ervaren dat het makkelijker (en lekkerder) is dan je denkt.
Deze week daag ik jou uit om meer groente aan je maaltijden toe te voegen. Neem een portie mee voor bij je lunch of als tussendoor. En probeer ook eens groente in je ontbijt te verwerken.

Het kan zo makkelijk zijn! Daarnaast is het ook nog eens gezond, lekker en krijg je er een dosis energie van. Kun je vast goed gebruiken.

Inspiratie nodig? Havermout met courgette, mugcake met wortel, pannenkoekjes met pompoen… En bij je lunch kun je bijvoorbeeld tomaatjes, paprika, wortel of komkommer eten. Of een salade met allerlei groenten. Wortel en spruitjes in de oven (zie foto) is ook erg lekker!

Laat me zien hoe jij de challenge aanpakt en deel jouw (groente)foto met #eatyourveggieschallenge. Laten we elkaar inspireren!

Hoezo blue Monday? Make it a colorful Monday! ♥

3 Comments

Restaurant catalogus januari 16, 2017 at 15:14

Ik ga het zeker proberen. Dank voor de tips!

Gr.
Lisette

Antwoord
Rianne januari 16, 2017 at 17:57

Ik ben de laatste tijd helemaal fan van volkoren wraps.. en daar kun je gewoon ook echt van álles in stoppen. Zelfs met quinoa erin zijn ze lekker! En veggies, uiteraard ;-).

Antwoord
Marit januari 17, 2017 at 21:26

Da’s ook een goed idee, thanks voor de tip!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram