Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: doe mee mee met mei #4: vegetarisch eten

geschreven door Marit mei 28, 2018 0 comments

Het is tijd voor de vierde en laatste (het is al bijna juni!) “doe mee met mei” challenge!
De eerste week daagde ik jullie uit om een hele dag offline te zijn, de tweede week daagde ik jullie uit om eens anders te eten dan normaal en vorige week werd het een sportieve challenge. Zijn de 4 workouts jou gelukt? Die van mij wel! Heerlijk in het zonnetje!
Ook deze week kan voor sommigen echt een uitdaging worden, als je het aandurft om mee te doen!

De komende week daag ik je uit om de hele week vegetarisch te eten. Misschien wil je al een tijdje minderen met vlees en vis, misschien ben je al een tijd aan het minderen, misschien eet je elke dag vlees of vis en ben je benieuwd of je ook zonder kunt en  misschien ben je al helemaal vegetarisch. Ik daag jullie allemaal uit!
Zelf eet ik de afgelopen maanden amper vlees of vis meer. Dit bevalt me echt heel goed. Ik vind het lekker, het voelt goed, ik word er creatiever door. En waar ik eerder altijd dacht “één persoon maakt geen verschil”, denk ik daar nu heel anders over. Als ik kijk naar wat ik de afgelopen maanden al bespaard heb… Iedereen die al een dag geen vlees of vis eet maakt verschil, laat staan als je het een week of langer doet. Voor de dieren, het milieu en de gezondheid. Mij bevalt het in ieder geval goed en ik daag je uit om met mij mee te doen! Ik heb al eerder vertelt waar je op moet letten als je geen vlees of vis meer eet en ook heb ik een blog gedeeld waarin ik vertel over waar ik nu mijn eiwitten vandaan haal. Handige en informatieve blogs als je mee gaat doen.

Doe je mee? Laat jouw vegetarische eten op Instagram zien met #eetvegametmei. Zo kunnen we elkaar inspireren! Succes!

En zoals ik al zei, het is bijna juni, dus tijd voor een ander soort challenge. Elke week een challenge of een grote maand challenge? Heb jij een leuk idee in combinatie met de maand ‘juni’? Waar wil jij in uitgedaagd worden? Denk met mij mee en laat het me weten via een reactie of mail naar info@fitwithmarit.nl.

Happy Meatless Monday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram