Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #havermoutchallenge

geschreven door Marit september 3, 2018 1 Comment

Jaaaaa hoooooor, daar is ‘ie eindelijk weer… de CHALLENGE MONDAY!!!

Het is maandag 3 september. De eerste maandag van de maand en ook de eerste echte maandag na de zomervakantie. Hopelijk heb je een mega fijne zomer gehad, heb je mooie herinneringen gemaakt en ontzettend genoten van de zon, zee, strand, familie, vrienden en heel veel lekkers…

Na zo’n zomervakantie is het weer tijd voor ritme en regelmaat! Op tijd naar bed, de wekker weer zetten, de sportmomenten plannen en… gezond eten! En hoe begin je de maandag gezond en vol motivatie? Met een kommetje havermout! Havermout is gezond, lekker, makkelijk en snel om te maken, vezelrijk, verzadigend en je kunt het met van alles combineren.

Deze week daag ik jullie uit! Deel jouw havermout-ontbijt via Instagram met #havermoutchallenge en laat zien hoe jij jouw havermout eet. Hoe bereid je het? Wat voor toppings gebruik je? Eet je het elke dag? 

Ik ben erg benieuwd naar jullie creaties! Hopelijk kunnen we elkaar op deze manier inspireren (en motiveren om na de zomervakantie weer back on track te komen!)

Deel deze week dus jouw havermout-ontbijt met #havermoutchallenge en tag mij in jouw foto. Ik zal een aantal van jullie creaties via Instagram Stories delen en ik hoop inspiratie op te doen voor nieuwe recepten!

Happy Monday & een fijne week! ♥

1 Comment

Judith Voogt september 3, 2018 at 10:07

ahhh zo lekker havermout. ik begin er de laatste tijd ook echt weer trek in te krijgen nu het nog schemerig is wanneer ik opsta. ik ga zeker meedoen 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram