Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #bewegenindezonchallenge

geschreven door Marit juli 18, 2016 0 comments

Goedemorgen toppers! Het is weer maandag, het begin van een nieuwe week! En laten we die, naast fris en fruitig, ook met een uitdaging beginnen!
Vorige week heb ik heerlijke, kleurvolle en healthy maaltijden voorbij zien komen. Tof dat jullie mee deden aan de #eattherainbowchallenge. Ik hou ‘m er zeker in, ik kan die extra groenten en kleurtjes zeker gebruiken.

Komende week wordt het… mooi weer!!! Het zonnetje gaat volop schijnen, de temperaturen gaan omhoog. LOVE IT!!!
Ook is de vakantie voor vele van jullie begonnen. Je gaat op vakantie, je hebt alle tijd om te werken bij je bijbaantje, alle tijd om te sporten, om leuke dingen te doen etc. Voor sommigen kan het best lastig zijn: na een jaar vol structuur (school, werk, sporten) heb je opeens zeeën aan vrije tijd.
Daarom leek me een combinatie tussen zomer en sporten een goeie combi voor de Challenge Monday voor deze week. Ik daag jullie uit om komende week (t/m zondag) iedere dag een uur buiten te bewegen. Een uurtje hardlopen, een rondje fietsen, bootcampen, skeeleren, tennissen, wandelen… noem maar op! Je kunt het combineren met het pakken van een terrasje, de supermarkt, een ijsje halen, je work out in de sportschool.. Als je maar een uur BUITEN BEWOGEN hebt. Zo zijn we en lekker actief en genieten we van het heerlijke weertje deze week, terwijl je ook nog eens aan je tan werkt. Win-win-win!

ARE YOU IN?! Een uur bewegen in de zon! Deel jouw momentje met de hashtag #bewegenindezonchallenge

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram