Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #backontrackchallenge

geschreven door Marit september 4, 2017 0 comments

Het is vandaag maandag 4 september, de zomervakantie is officieel voorbij en het ‘gewone’ leventje gaat weer beginnen. Vroeg opstaan, naar school of werk, je bezighouden met huiswerk, studie en/of werkzaamheden…
Oftewel: het is weer tijd om te gaan knallen! Tijd voor ritme en regelmaat, tijd om back on track te komen!

In de Challenge Monday van vandaag, daag ik je uit om de komende twee weken weer back on track te komen! Denk hierbij aan:
– wekker zetten
– goed ontbijten
– genoeg water drinken
– regelmatig sporten
– voedzaam eten

Zorg ervoor dat je op tijd naar bed gaat, zodat je in de ochtend energiek opstaat. Haal gezonde boodschappen in huis, zodat jij weer heerlijke maaltijden kunt bereiden, waar je energie van krijgt! Voeg wat extra groenten toe voor nog meer vitamines. Vrolijk je flesje water op met citroen en munt, zodat je genoeg water drinkt. Spreek af met anderen om te gaan sporten en/of bedenk een bepaald doel (bijv. 3 keer per week sporten, of elke dag minstens 30 minuten bewegen) zodat je zelf motiveert om te gaan sporten.

Pak het rustig op en wees niet te streng voor jezelf. Probeer niet direct in de sleur te komen, maar probeer ook eens iets nieuws, want nieuwe dingen kan zorgen voor een motivatie-boost! Probeer weer een balans te krijgen tussen je ritme (van sporten en gezond eten), maar vergeet natuurlijk ook niet te genieten.

Een positieve, gezonde balans waar jij energie voor krijgt! Doe je mee? Tag bij jouw foto #backontrackchallenge. Zo motiveer je niet alleen jezelf, maar ook anderen! Ik ben heel erg benieuwd hoe jij na de vakantie weer BACK ON TRACK komt!

YOU CAN DO IT! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs