Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #backontrackchallenge

geschreven door Marit mei 9, 2016 5 Comments

Wat was het afgelopen week fantastisch weer (en nog steeds) en wat was het een goed moment om jullie uit te dagen om de korte broek aan te trekken! #kortebroekchallenge Ik zag heeeeel veel blote benen voorbij komen, stelletje toppers! Maar helaas, kan er maar één de winnaar zijn… en dat is geworden: Natasja! Gefeliciteerd! Jij hebt een nieuwe sportbroek en hemdje gewonnen van Run2day! Je hebt een persoonlijk berichtje op Instagram van mij ontvangen.
En de rest natuurlijk: super goed gedaan en knap als je uit je comfortzone bent gekomen! Lekker blijven sporten in korte broek he?!

Het is een nieuwe maandag, dus weer een nieuwe challenge. Afgelopen week was het echt GEWELDIG prachtig, mooi zomers weer. Blijer kun je me niet maken. Geen jas aan, zonnebril op, biertjes, wijntjes, borrelhapjes, ijsjes, work outje overslaan, zonnen, warme nachten… Het hoort er helemaal bij en daar is niets ergs aan! Maar ik merk dat de motivatie om te sporten en gezond te eten wat wegzakt en dat ik liever op het terras zit met wijntjes, borrelhapjes dan dat ik in de sportschool sta. En daar behoud ik mijn ‘made in winter body’ niet mee en haal ik al zeker niet mijn doelen voor een ‘summer body’. Begrijp me niet verkeerd, genieten hoort er ook bij, maar het kan ook samen! Balans!

Dus deze week daag ik jou (en mezelf) uit om te laten zien dat sporten en gezond eten goed samen gaan met mooi weer. Laat me jouw motivatie op Instagram zien met de hashtag #backontrackchallenge en zo motiveer je niet alleen mij, maar ook anderen! Om iets gezonds te maken voor het eten, om lekker (buiten) te gaan sporten, etc.

Pak deze challenge aan om weer back on track te komen! Deel jouw momentje met #backontrackchallenge en zo blijven we elkaar motiveren en inspireren om te blijven knallen! Doe je mee? 

Fijne week gewenst!

5 Comments

Marnolda mei 9, 2016 at 13:39

Goed idee, I’m in!

Antwoord
Judith mei 9, 2016 at 16:11

Me to, vanavond gelijk baantjes trekken in het buitenbad!

Antwoord
Irma mei 10, 2016 at 11:05

Yeah, I’m in! 🙂

Antwoord
Maryse mei 10, 2016 at 16:40

Deze challenge komt echt op een goed moment! I’m in haha!

Antwoord
Marit mei 10, 2016 at 17:35

Yeahhhh! Succes!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram