Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: #backontrackchallenge

geschreven door Marit augustus 29, 2016 4 Comments

JA, het is voor de meesten weer zover! De zomervakantie is voorbij en school en werk staat weer voor de deur. Het ‘normale’ leventje weer oppakken dus…

Het kan best lastig zijn om weer in je oude structuur te komen. De structuur van opstaan, sporten, werken, school, gezond eten, noem maar op. Gister schreef ik al een blogje met 5 tips erin om het weer op te pakken en je snel weer fit te voelen.

Deze week daag ik je uit om weer je best te doen om back on track te komen! Om de wekker weer te zetten, te gaan sporten, je maaltijden voor te bereiden, goed te slapen…. Doe je mee? #backontrackchallenge

De komende dagen/weken blijft het natuurlijk mooi weer, dus ik ben van mening dat je zeker niet alle leuke en lekkere dingen hoeft/moet gaan schrappen, maar probeer er weer wat balans te brengen en te genieten van je sportmomentjes en gezonde eten.

Omdat ik weet dat het best lastig kan zijn om alles weer op te pakken, ga ik drie van jullie een handje helpen. Als je mee doet met de challenge, je #backontrackchallenge moment delen op Instagram, maak je kans op een pakketje van de Body&Fitshop! Deze bestaat uit mijn favo’s: low calorie bars, smart protein drink, pindapasta, rijstwafels en whey protein balls. 

Ben heel erg benieuwd naar hoe jij het weer op gaat pakken! De drie winnaars maak ik in de volgende challenge bekend!
Succes en een hele fijne week ♥

body en fit shop

4 Comments

Hanne augustus 29, 2016 at 10:16

Yes! Ik doe mee. Heb me gisteren voorgenomen om deze week weer zoveel mogelijk clean te eten en lekker te sporten. Gisteren al lekker gemealprept,dus de vriezer ligt vol met gezonde maaltijden, zodat het gemakkelijker is de verleiding te weerstaan om een ongezonde maaltijd te scoren. Ik ga m’n best doen. Leuk dat je zo’n challenge hebt, kunnen we elkaar lekker motiveren met backontrack foto’s.

Antwoord
Marit augustus 31, 2016 at 08:51

Wat goed Hanne. Clean eten en sporten is inderdaad fijn! Leuk dat je mee doet en veel succes!

Antwoord
@charlottesteenhuis augustus 29, 2016 at 14:35

Super leuk!! Ik doe zeker weten mee 🙂

Antwoord
Marit augustus 31, 2016 at 08:51

Leuk dat je mee doet, Charlotte!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs