“Omdat ik weet dat fittie Marit ook niet vies is van een goede uitdaging, daag ik haar uit om mijn AlproAbri ontbijtcake te overtreffen met haar favoriete Alpro Mild & Creamy ontbijt. Go Marit! Make me proud!”
Zo daagde Anne, van Fannetiek, mij een aantal dagen geleden uit… en dat op ‘Challenge Monday’, perfect! Uiteraard pak ik die uitdaging met beide armen (en omdat je zo sterk bent gebruik ik ook maar mijn benen) aan! I’m gonna make you proud 😉
Dus… ontbijten met Alpro? Jullie weten vast wel dat ik gek ben op havermout. Mijn lievelingsontbijt is dan ook warme havermout met fruit, maar met de warmer wordende dagen heb ik meer behoefte aan een koud ontbijt. En daarom probeerde ik hetzelfde ontbijtje uit, maar liet de havermout een nachtje in de koelkast weken: overnight oats. En deze keer deed ik dat op een andere manier: ik gebruikte de Alpro Mild & Creamy Naturel variant. Waarom ik voor Alpro kies? Het is 100% plantaardig en een bron van plantaardige eiwitten, van nature arm aan verzadigde vetten, lactosevrij, vrij van gluten en een bron van calcium. Een plantaardige variatie op yoghurt, dus fijn als je wat minder dierlijke producten wilt binnen krijgen, en ook nog eens hartstikke lekker!
Zeker een aanrader dus en weet je wat het leuke is? Ik ga niet alleen Lienke van Dear Good Morning uitdagen om aan de slag te gaan met de ongezoete variant, maar ook JOU daag ik uit om aan de slag te gaan met Alpro Mild & Creamy. Upload een foto op Instagram met jouw Alpro Mild & Creamy creatie en gebruik hierbij de hashtags #alpronista #mymildandcreamy en #fitwithmarit (zodat ik je foto terug kan vinden). Samen met Alpro kies ik één winnaar uit en diegene maakt kans op één van de 9 ontbijtsetjes van House Docter & Nordicliving.be. De winactie loopt tot 12 juni, dus je hebt genoeg tijd om mee te doen! Meer weten over de winactie? Bekijk hier de actievoorwaarden.
Hieronder dan mijn Alpro recept, beat me!
Nodig:
– 250 ml. Apro Mild & Creamy Naturel
– 50 gram havermout
– toppings naar keuze (verse ananas, yum!)
Doen:
De naam ‘overnight oats’ zegt het al. De havermout moet een nachtje in de koelkast staan, zodat de havermout weekt en het makkelijk te verteren is. Dus de avond van tevoren doe ik de havermout in een glas en schenk hier 250 ml. Alpro bij. Even roeren, afdekken en in de koelkast zetten. De volgende dag hoef je alleen nog maar toe te voegen wat jij lekker vind! Ik maakte mijn ontbijtje af met verse ananas, yum!
En nu daag ik Dear Good Morning en JOU uit! Kom maar op met je Alpro creatie!
– Dit is een advertorial, lees hier mijn disclaimer. –
10 Comments
Heb hem net in mijn winkelmandje gelegd bij de Appie en ga er snel mee aan de slag. Heb wel de ongezoete Mild & Creamy gekocht, maar dat maakt verder niks uit denk ik he? Nog een vraagje die ik niet kan terugvinden in de actievoorwaarden, moet de verpakking ook duidelijk zichtbaar zijn op de foto of alleen de yoghurt zelf ook al voldoende? Thanks!
Er zijn andere bloggers die met de ongezoete versie aan de slag gaan! Maar het gaat om de Mild & Creamy variant. Leuk dat je mee doet, ben erg benieuwd wat je ervan maakt!
Ja ik heb de mild & creamy variant gekocht inderdaad. Moet de verpakking per se zichtbaar zijn of alleen de yoghurt zelf ook voldoende? Ga morgen aan de slag!
Ik zag je variatie al voorbij komen, zag er heerlijk uitttttt!
Zelf vind ik het super lekker om 250 ml Alpro Mild & Creamy (de ongezoete versie) met de staafmixer of in een smoothiemachineding te mixen met ofwel één banaan ofwel 1/3e mango. Dan een paar walnoten breken zodat die een soort cruesli in je yoghurt zijn, als ik er zin in heb nog wat gebroken lijnzaad erbij, en dan lekker oplepelen.
Oh heerlijk! Dan wordt het lekker fluffy en ook nog eens heerlijk en gezond! Goed idee!
[…] FitwithMarit – overnight oats: […]
Leuk, ik ga het nu meteen maken en morgen ochtend proeven. Nog nooit overnight mats gemaakt, maar is heel makkelijk zie ik.
En wie heeft er gewonnen???
Dat is al een tijdje bekend, ze heeft het ook al ontvangen 🙂