Challenge MondayHET IS...

Challenge Monday: 5.000 calorieën challenge

geschreven door Marit oktober 31, 2016 5 Comments

Geen challenge Monday waarin ik jullie uitdaag, maar waarin ik Marije, beter bekend van het YouTube kanaal “dit gebeurt er als” uitdaag  om met mij de challenge aan te gaan. Wel vroeg ik jullie om iets te bedenken en ik kreeg een aantal keer de reactie om de 10.000 calorieen challenge te doen. Nu vonden we dat wat overdreven en redelijk onmogelijk zonder je echt heel beroerd te voelen. 5.000 calorieën leek ons meer ‘doable’ dus there we go!

Vorige week dinsdag had ik een vrije dag, dus het leek me perfect om het op deze dag te doen zodat ik alle tijd had om te eten, boodschappen te doen, en ruimte te creëren door te bewegen. Ik heb op een redelijk ‘gezonde’ manier de calorieën binnen weten te krijgen. Ik dacht dat het ik het mijn lichaam makkelijker zou maken als ik ‘bekende’ dingen zou eten en koos voor vullende dingen. Marije heeft het op een hele ander manier gedaan.

Benieuwd? Mijn video bekijk je hier! Hoe het Marije verging? Dat zie je in deze video!

Heb je nog een challenge die je ons wilt zien doen? Laat het me weten via een reactie!

Happy Monday!

5 Comments

Iris oktober 31, 2016 at 20:48

Vraagje! Van welk merk is jouw zwarte jas?

Antwoord
Roos november 1, 2016 at 21:32

Wat is jouw gebruikersnaam op mfp? ?

Antwoord
Marit november 2, 2016 at 16:12

Die houd ik liever privé 😉

Antwoord
Marije december 20, 2016 at 11:28

Heel late reactie op deze blog, maar heb je MFP alleen nu gebruikt voor de challenge of gebruik je het dagelijks/vaker?Ik las namelijk je blog van november 2014 over je ervaring ermee :-). En ik merk dat ik zelf te obsessief bezig ben met de app, dus ik ben heel benieuwd hoe jij daar nu in staat en wat voor jou goed werkt!

Antwoord
Marit december 20, 2016 at 12:14

Hoi Marije,
Ik gebruik het nog af en toe voor nieuwe recepten, maar voor mijn dagelijkse inname gebruik ik het niet. Het werkt voor mij net. Ik heb hier onlangs nog een blog over geschreven, misschien is dat iets voor jou om te lezen: https://www.fitwithmarit.nl/food/geen-kcal-tellen-en-dan/

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram