Favo FridayHET IS...Vakantie Tijd

Ben ik weer! – Foto update

geschreven door Marit juni 29, 2019 3 Comments
Foto update

YAY, back on the blog! Zoals ik in deze blog vertelde had ik even een paar weekjes blog-vakantie nodig om mezelf creatief op te laden voor nieuwe blogposts. So I did! Niet alleen kom ik binnen nu en heel snel met twee hele toffe producten voor in mijn webshop, ook ga ik weer in de keuken aan de slag voor nieuwe recepten, op zoek naar de nieuwste weetjes voor op de woensdag en zal ik jullie hopelijk verder vermaken met gezellige (reis) verhalen en foto updates. Over dat laatste gesproken, ik zal jullie door middel van foto’s een kort, maar krachtige samenvatting geven van de afgelopen weken. Komt ‘ie!

Fit with Marit pony

Een nieuwe coupe! Inmiddels alweer een paar weken een pony op mijn voorhoofd zitten, maar nog steeds erg blij mee! Ik vind het altijd leuk om zichtbaar van de kapper terug te komen, haha ;).

Borrel Brisbane

Gezelligheid met de lieve Dutchies bij de leukste brouwerij van de stad: Felons!

Stroop Australië

Ik mocht oppassen bij een Nederlands gezin (met 4 kids!) en toen ik aankwam stond dit met pannenkoeken op tafel! Ohhhh man, wat heb ik genoten! Het oppassen was ook super leuk!

Burleigh Heads

Eén van ons meest favoriete plaatsje aan de kust die we tijdens onze camperreis hebben gezien: Burleigh Heads. Ligt vlabij Byron Bay en heeft dezelfde vibes, maar dan rustiger en het is er gewoon zo prachtig! Onwijs helder water, een rivier (vanuit de zee) door het plaatsje en omringd door heel veel groen.

Messina Dulche de leche

Niet geheel onbelangrijk om te delen: ik vond Messina-Dulce de Leche cornetto’s bij de supermarkt! OMG, lekker! Oké, niet zo lekker als de echte, maar zeker het proberen waard (mocht je toevallig in de buurt zijn ;)).

Dankbaarheidsboekje

Ben weer begonnen met in ons dankbaarheidsboekje schrijven (in NL gekocht bij een boekenwinkel). Voordat ik ga slapen schrijf ik drie dingen op waarvoor ik/we dankbaar zijn die dag. Zo fijn om te doen!

Cardamom Pod

Dit is toch te mooi om op te eten?! Dit tentje had ik natuurlijk al maanden op mijn to-go lijstje staan en het was eindelijk zo ver! Samen met Pauline & Marleen richting de kust en het was het ZO ZO ZO waard! Wat een feest om op de foto te zetten en al helemaal om op te eten (vooral dat vegan Snickers taartje rechts in de bowl)! HEAVEN!

Gold Coast

Daarna heerlijk uitwaaien op het strand. Spot je de derde “persoon” op de foto?

Dougnuts

Mijn zusje was jarig dus ik trakteerde Tom en mij op donuts! Ik ging voor de “Golden Gaytime” en dat is voor mij de lekkerste donut ooit gegeten!

BBQ

Tijdens een BBQ met de Dutchies besloten we spontaan om de volgende dag met z’n allen te gaan hiken. De volgende ochtend stonden we allemaal om 8 uur klaar. Na de hike ploften we voldaan op het strand met een pizza… genieten!

Ochre Brisbane

Zo leuk: mijn twee nichtjes uit Melbourne kwamen een weekend naar Brisbane, omdat mijn oudste nichtje hier op een grote markt haar sieraden (Ochre) verkocht. Mijn jongste nichtje (foto) was ook mee, omdat zij zo goed kan verkopen. Echt een heel fijn en gezellig weekend.

walking brisbane

Na drie dagen markt had ik al onze vrienden op de zondagavond uitgenodigd om te komen borrelen. Super leuk om mijn vrienden voor te stellen aan mijn nichtjes en andersom.

Oxford Street

Zo leuk om de omliggende wijken te ontdekken. In sommige straten staan prachtige “Queenslanders” (naam van de staat). Plaatje!

ijsje Byron Bay

Daytrip met de girlsss (+1)! Lekker struinen door Byron Bay en toen we voordat we naar huis gingen nog een ijsje scoorden, werden we op de foto gezet, haha. Yum!

Mount Cordeaux

En dan zijn we alweer aangekomen bij dit weekend! Een dagje toeren door het binnenland en tussendoor maakten we een prachtige hike!

Hiken

Op de Mount Cordeaux, wauw!

caramel slice

Beloning na dik twee uur hiken! We deelden een caramel slice en we hadden ook getoast coconut loaf besteld, wat met kaneel-boter werd geserveerd, briljante combinatie! Smikkelen!

Appartement Kangaroo Point

Ondertussen genieten we volop in het appartement van vrienden (die in Europa zijn om te trouwen/huwelijksreis). Geweldig uitzicht vanaf ons balkon!

Dat waren de afgelopen vier weken in een notendop! Zo heb ik kunnen nagenieten en ben jij weer op de hoogte. Ik neem je de komende weken weer mee in foto’s in Favo Friday!

♥♥

3 Comments

Rachel juni 29, 2019 at 20:26

Wat heb je veel leuke dingen gedaan en gezien!

Antwoord
Christine juni 30, 2019 at 21:45

Waar ben je nu eigenlijk? Terug in Nl?

Antwoord
Amanda juli 1, 2019 at 09:00

Welcome back, wat gezellig! Lijkt me echt zo geweldig om daar te wonen. Ik zou bijna alles inpakken hier haha 😉

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram