DinerFoodLunch

Zomers receptje

geschreven door Marit september 17, 2014 2 Comments

Het kan nog, het kan nog! Op de valreep deel ik toch nog dit zomerse receptje die ik laatst maakte en nog steeds vaak maak.
Zoete aardappelfrietjes (hier lees je hoe je deze bereid) met een frisse salade.

Nodig:
– zoete aardappel dus
– spinazie
– komkommer
– paprika
– sperziebonen
– witte kaas
– aardbeien
– verse munt

Zelf helemaal vergeten op deze foto, maar onwijs lekker erdoor heen: dadels en zaden pitten mix!

Als de zoete aardappelfrietjes de oven in zijn, kook je de sperziebonen en de rest kan gewoon gesneden worden en rauw in één bak worden gedaan. Sperzieboontjes er later bij, frietjes uit de oven en eet smakelijk!

Natuurlijk kan dit gerecht ook buiten de zomer gegeten worden, maar in de herfst en winter heb ik vaak zin in iets warms en groters. Daarom ga ik binnenkort wat herfst receptjes bedenken, testen en delen!

Oh en tot die tijd… HEUL ERG GENIETEN VAN DEZE MOOIE NAZOMER!

2 Comments

ZONDERZOOI september 17, 2014 at 15:19

Lekker hè, die nazomer? Geniet zelf nu ook even van een salade in het zonnetje! Ik ga dit receptje ook snel een keertje uitproberen.

Antwoord
Avji september 17, 2014 at 16:48

Erg lekker! Alleen worden de aardappels niet zo krokant bij mij helaas!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs



Follow on Instagram