Food

What’s in the Body & Fitshop box?!

geschreven door Marit maart 22, 2016 4 Comments

Mocht het nog niet duidelijk zijn (kan het me niet voorstellen): ik ben groot Body & Fitshop fan. Ik kan me uren vermaken om door alle producten in de webshop te scrollen. Gezonde, lekkere en vooral eiwitrijke producten. Producten die we allemaal kennen, maar die zij de B&F twist geven. Producten die ze eiwitrijk maken, wat super handig en fijn is als je, net zoals ik, probeert eiwitrijk te eten. Ik vind het helemaal leuk en probeer dan ook van alles uit, maar heb ook zeker mijn favoriete producten die elke keer in mijn bestelling terug te vinden is.

Voor een vakantie probeer ik altijd met een zo leeg mogelijke (koel)kasten te vertrekken. Dus leuk bij terugkomst: direct bestellen en de kasten weer vol stoppen met gezonde en lekkere producten! Gister deed ik mijn bestelling, dus vandaag in huis! Maar wat bestel ik eigenlijk zoal? Op snapchat (fitmetmarit) laat ik je zien wat ik zoal met mijn bestelling binnen krijg, maar ook wat er standaard in mijn kastje staat. Voeg me snel toe, want de filmpjes blijven maar 24 uur online staan!

Maar, mocht je het gewoon even zwart op wit willen, bij deze!

Standaard in mijn kastje:
– eiwitpoeder in de smaak vanille
– havermout
– gebroken lijnzaad
– pompoenpitten
– zonnebloempitten
– gojibessen
– moerbeien
– kokosblokjes
– smartbars
– protein chips
– pindapasta
– superfood wafels
– flavor drops in de limoen smaak
– walden farm syrup in de smaak karamel
– speltmeel
– notenmix

Benieuwd naar de producten? Via de webshop kun je via de zoekfunctie alles vinden inclusief informatie over het product.

What’s vandaag in de box?
– Questbars in de smaak pumpkin (limited edition!)
– pompoenpitten
– kokosblokjes
– palmsuiker (voor alle ‘Balinese’ gerechten die ik wil proberen)
– kokosrasp (na Bali alles met kokos)
– protein wafels
– protein bites
– en natuurlijk nog wat proef eiwitpoeders en een roze bidon
– protein snack balls (chilli & choco zijn zo lekker!)

Maar zo’n bestelling… da’s best prijzig toch?
Ik kan me voorstellen dat als je eenmaal bezig bent op de webshop, het qua geld best snel aantikt. Maar zelf maak ik er veel gebruik van, zoals met mijn ontbijt, lunch, baksels en tussendoortjes. Ik doe lang met de producten, de producten zijn naar mijn idee qua verhouding goedkoper dan in de supermarkt en het wordt ook nog eens thuisbezorgd! Het is dus een investering als je het koopt, maar je hebt er een lange tijd iets aan en dus bespaar ik uiteindelijk op mijn boodschappen.

Tot zover mijn boodschappenlijstje bij mijn hoofdleverancier 😉 Ik krijg veel vragen over de producten en wat ik zoal bestel. Nu weet je wat ik zoal bestel, als je meer informatie wil over de producten kijk dan vooral op de website van B&F!

4 Comments

Chantal Elsinga maart 23, 2016 at 11:48

Leuk artikel, ben zelf alleen inspiratieloos waarvoor ik de producten ‘moet’ gebruiken. Waar doe je het bij/in en wat voor een recepten maak je ermee? 🙂

Antwoord
Marit maart 24, 2016 at 11:48

Hi Chantal,

Op mijn Instagram account krijg je d.m.v. mijn foto’s een goed beeld waar ik mijn producten voor gebruik. Vaak als toppings voor mijn ontbijt. En op mijn blog kun je onder het kopje ‘food’ recepten vinden waar ik onder andere producten van B&F gebruik.

Hopelijk heb je hier wat aan!

Antwoord
Marlijn april 4, 2016 at 18:10

Heey!
Interessant artikel, deze week ga ik ook bij de body en fit shop bestellen.
Ik wil ook beginnen met eiwit-shakes. Vandaag heb ik met ze gebeld en ze zeiden dat ik voor de plantaardige eiwitten kan gaan, omdat ik een gevoelig huid heb. Heb jij hier ervaring mee? 🙂

Antwoord
Marit april 5, 2016 at 11:31

Wat goed dat je gebeld hebt! Ik heb daar zelf geen ervaringen mee, sorry! Maar ik denk dat je dat wel op het internet kunt vinden. Succes! 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram