Food

What I eat from Body & Fitshop in a day 60K winactie

geschreven door Marit juni 30, 2016 12 Comments

Lieve lezers,

Afgelopen week bereikte ik de 60.000 volgers op Instagram. Wauw! Ik ben zo ontzettend dankbaar dat jullie me willen volgen en dat er steeds meer bij komen. Steeds meer die ik hopelijk kan inspireren en motiveren om zich fit te voelen. Door mijn recepten, challenges, weetjes, work outs en rust en geniet momentjes. Elke keer probeer ik ook iets voor jullie terug te doen en ik weet dat de meesten heel blij worden van eten! En dan wel eiwitrijk, healthy en lekker eten van de Body & Fitshop. Als je mee doet, maak je kans op 18(!!!) producten. Producten die bij mij dagelijks voorbij komen in mijn maaltijden. Check het maar snel uit in het filmpje hieronder. En vergeet dus geen reactie achter te laten (op YouTube!) en je te abonneren op mijn kanaal!

De laatste tijd heb ik door mijn nieuwe werk wat minder tijd om in ‘Fit with Marit’ te steken. Dit doe ik zelf en heb ik ook echt vrede mee, gezien dat nu mijn prioriteit is. Ook schiet sporten er wat vaker bij in. Schrijven blijft mijn grote passie en hier krijg ik ontzettend veel energie van. Net zoals sporten en eten. Daarom nu extra blij dat ik ook op deze (drukke) manier jullie support en steun krijg! Het is onbeschrijfelijk om jullie allemaal in, inmiddels ga ik van zaal naar eh.. stadion (?), voor te stellen. Zonder jullie was ik nu niet waar ik nu sta!

♥♥♥

12 Comments

Eline 's Gravemade juni 30, 2016 at 18:27

Hee Marit,

Ik heb je door mijn stage bij Mare Research leren kennen en volg je sindsdien. Ik woon momenteel nog 7 dagen in Chili voordat ik terug naar Nederland kom, maar heb hier het roer flink omgeslagen 6 maanden terug. Ik ben vooral door blogs en instagram zoals die van jou geïnspireerd geraakt en ik heb heel veel dingen daardoor geleerd. Ik lig nu lekker op te bank te wachten tot mijn zwarte bonen brownie met jou recept klaar is. Ik zou het tof vinden om dit pakket te winnen en te gaan experimenteren met onder andere eiwit poeder, omdat ik nu na 6 maanden sporten en afvallen echt klaar ben voor sporten en spieropbouw. Bedankt voor al je inspiratie en motivatie. Heeft mij ontzettend geholpen. Zo heb ik eergisteren 7 uur lang een hike gedaan in de bergen en toen ik je voor de eerste keer ontmoette had ik nooit gedacht dat ik dat ooit zou kunnen. Maar gisteren stond ik daar dan toch!

Antwoord
Marit juni 30, 2016 at 19:22

Hi Eline,
Bedankt voor je berichtje. Ik kan me even niet herinneren waneer wij elkaar hebben ontmoet, kan je me helpen? Ik heb net wel je fantastische foto’s even bekijken, wat heerlijk zeg! Wat ben je ontzettend goed bezig ook en wat lief dat je zegt dat ik je daar een klein beetje mee heb geholpen! Wat knap ook, 7 uur hiken… da’s echt…. heel lang en heel zwaar en heel knap!

Mocht je mee willen doen aan de winactie is echter een reactie op youtube zelf nodig!

Antwoord
Kirsten juni 30, 2016 at 19:16

Aah Marit! Mooie mijlpaal en een hele toffe actie ook :). Op naar de volgende 10k 😉 en stiekem zou ik het ook heel leuk vinden om een van de pakketten te winnen!

Antwoord
Marit juni 30, 2016 at 19:23

Dankjewel! 🙂 Als je mee wil doen aan de winactie is een reactie op youtube zelf nodig!

Antwoord
Marianne juni 30, 2016 at 22:01

Hey Marit!
Je hebt super leuke en lekkere recepten en bent echt een inspiratie voor mij daarom kijk ik sowieso elke dag wel 3 x op jou site of instagram !
Ik word altijd vrolijk van jou filmpjes en vind Het echt leuk dat je dit allemaal doet !
Door jou heb ik mijn fitnes schema 3 weken geleden helemaal omgegooit en dit voldoet mij erg goed !
( wel veel spierpijn haha. Maar dat is alleen maar goed )

Groetjes Marianne

Antwoord
Marit juli 1, 2016 at 13:05

Hi Marianne,
Wat leuk om te horen! Spierpijn is soms fijn haha 😉 Als je mee wilt doen met de winactie is een reactie onder het filmpje zelf nodig.
Bedankt voor je berichtje! 🙂

Antwoord
Suzan juli 1, 2016 at 06:56

Yoehoeeeeeee gefeliciteerd! Als ik zou winnen dan kan ik eindelijk dingen proberen die ik anders nooit zou bestellen. Dus ik hoop het echt! Marit, succes met alles en ga zo door???

Antwoord
Marit juli 1, 2016 at 13:05

Bedankt voor je reactie! Als je mee wilt doen aan de winactie moet je onder mijn youtube video reageren! 🙂

Antwoord
Anne juli 1, 2016 at 21:18

Ken je dat? Als je iemand al weken (of maanden) op instagram volgt, heb je wel een bepaald beeld bij iemands stem 😉 Dus zoooo leuk om dat filmpje van je te bekijken! Je bent echt een bezig bij! Dan kun je al dat lekkers wel gebruiken. Veel succes met je Youtube kanaal! 🙂 x Anne

Antwoord
Marit juli 3, 2016 at 20:39

Wat een lief berichtje zeg, dankjewel!

Antwoord
Pam du Crocq juli 4, 2016 at 21:40

Ik vind jouw filmpjes, blogs en om tegenwoordig vlogs! ! Zo inspirerend. Jij laat namelijk zien dat het wel degelijk mogelijk is om ook als je elke dag 1 maal “zondigt” je er gewoon super mooi uit kan zien!
Ik vond het altijd lastig als ik een dag lekker at. Maar Door jouw heb ik er veel meer rust in gekregen en heb ik zelf ook meer een balans gevonden en dat wilde ik wel even laten weten!
Be proud at yourself and never give up!

#60k #bodyandfitshop #winactie #dankbaar

Antwoord
Jans juli 19, 2016 at 00:37

Wow Marit!

Wat heb jij lekkere dingen in huis!
En wat leuk om zo mee te mogen kijken!

Ik moet wat aansterken en er lijkt me eigenlijk geen lekkerdere en betere manier dan met deze producten.
Ik zit zonder inkomen dat deze prijs zou een geschenk uit de hemel zijn!

Liefs & veel plezier met je nieuwe werk!

Jans

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram