FoodOntbijt

Wat ontbijten JULLIE?

geschreven door Marit mei 7, 2017 5 Comments

Man, man, man! Wat een ontbijtjes heb ik de afgelopen week voorbij zien komen zeg… maar vond ik dat leuk! Ik vind het zo leuk om te zien wat anderen ontbijten. In de Challenge Monday van deze week daagde ik jullie uit om elke dag anders te ontbijten en om jullie inspireren vroeg ik wat de mensen in mijn omgeving zoal ontbeten. Zo heb je kunnen zien…
hoe mijn beste vriendinnen ontbijten
hoe mijn collega’s ontbijten
hoe de running girls ontbijten
hoe mijn familie ontbijt
hoe mijn mede bloggers ontbijten

Vandaag is het de tijd om te laten zien hoe JULLIE zoal ontbijten. Jullie hebben dit deze week laten zien door #elkedageenanderontbijt. Ik kan helaas niet iedereen laten zien, dus voor meer inspiratie klik je op deze link, maar hieronder een compilatie.


Dilan @xdilan.aydinx: Normaal ontbijt Dilan met een bakje havermout en eiwitpoeder, maar deze week deed ze mee met de challenge en was het iedere dag anders! Chocolade mugcake, een smoothiebowl, overnight oats in een lege pindakaaspot (zie foto), proteïne pannenkoekjes en ovenbeaked oats. Super gevarieerd dus! Veel dingen die ik ook super lekker vind, dus mij heb je sowieso geïnspireerd!


Kirsten @theearlymorningblog:
Nou en of Kirsten goed is met de morning. Wat een prachtige ontbijt foto’s heeft zij laten zien! Ik heb wel kunnen zien dat ze in ieder geval ontzettend blij word van havermout en deze topt ze elke keer weer anders. Zoals op de foto met aardbeien. Ziet er echt super goed uit!


Britt @aboutlifeandrunning:
Echt elke dag een ander ontbijt! Kokosyoghurt, boekweitpannenkoeken (zie foto), havermout (haar lievelingsontbijt), bananenbrood en een smoothiebowl. Wat leuk om te zien dat je zo creatief bezig ben geweest, Britt! En wat ziet het er allemaal heerlijk uit.


Marleen @liefsmarleen_: Volgens mij nog niet zo lang actief op Instagram, maar doet nu al mee aan de challenge. Super leuk, Marleen! Een smoothie, een broodje pindakaas (zie foto), kwark en een beschuitje hagelslag. Elke keer iets anders, maar ook echt iets heel anders! Soms gewoon pindakaas en hagelslag, soms super healthy. Leuk om te zien!


Pris @pgroenestein: Ook deze fitgirl ging de challenge aan! Ondanks dat ze aangaf dat ze het lastig vond, omdat de inspiratie aardig begon op te raken, heeft ze er echt iets moois (en lekkers!) van gemaakt. Ik zag kwark met fruit, een proteïne flut, een omelet, pannenkoeken, een smoothie en ohhhh één van mijn favoriete ontbijtjes: mugcake! Check die foto, ziet er toch goddelijk uit?


Femke @ fit_femm: Net terug uit New York en gelijk volop aan de challenge! Ik zag super lekkere wafels voorbij komen, een acaibowl (zie foto) en een smoothiebowl. Ik kan me voorstellen dat het niet smaakt zoals de ontbijtjes in New York, maar ziet er toch erg lekker uit! Ik heb nog nooit een acaibowl gemaakt, dus je hebt me geïnspireerd!


@HappyEnHealthy
:
Een moeder met 4 kinderen die elke dag heerlijke dingen op tafel zet. Zo zag ik een smoothie voorbij komen, rozijnenbrood met kaas (ohhh dat is zo lekker!), iets met veel chocolade, wafels gemaakt door haar man (bofkont!), ontbijtjes uit de airfryer (hoe handig!) en het leukst om te zien: een mugcake die ze niet alleen voor d’r zelf maakte, maar voor haar hele gezin (zie foto!) Erg leuk en inspirerend om te zien!

Dat was het dan voor deze week! Ik vond het in ieder geval super leuk om te doen en het lijkt me ook leuk om dit binnenkort eens met lunch en avondeten te doen. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden!

Happy Sunday! ♥

5 Comments

Josien mei 8, 2017 at 09:32

Hey Marit,
Ik zag je gisteren in Amsterdam! Ik wist niet zeker of jij het was maar toen ik je Insta story zag wist ik het zeker haha. De Avocado Show nog gecheckt? 😉 Ik zag je in die straat namelijk. Grappig om je eens in het echt te zien!

Groetjes!

Antwoord
Marit mei 9, 2017 at 11:09

Hi Josien, haha ja dat was ik! We namen mijn moeder als verassing mee naar the Avocado Show, maar er stond een van 1,5 uur!!! Dus toen maar ergens anders heen gegaan wat ook erg lekker was 😉 Volgende keer even hoi zeggen hoor!

Antwoord
Josien mei 10, 2017 at 12:34

Haha I will! Die pannekoekjes zagen er ook erg smakelijk uit! En The Avocado Show is erg lekker, maar het is meer dat het er heel fancy uitziet dan dat het smaakt. Ik en een vriendin waren al rond half 12 daar, omdat we wisten dat het heel druk was! De wachttijd was inderdaad 1,5 uur, dus we hebben ons op de lijst laten zetten en konden 1 uur lunchen, in de tussentijd gewoon gewinkeld. Tip voor de volgende keer: ga er voor je gaat winkelen/sight seeing/wat dan ook op tijd heen en laat je op de lijst zetten! 🙂

Antwoord
Mieke mei 8, 2017 at 21:19

Ik heb je ontbijt-blogs echt met super veel enthousiasme gelezen, super leuk!

Antwoord
Marit mei 9, 2017 at 11:08

Leuk om te horen, Mieke! Dankjewel!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram