FoodPersoonlijkSporten

Tien duizend stappen

geschreven door Marit januari 31, 2015 6 Comments

Vandaag was het dan zover. Ik heb de 10.000 volgers bereikt. Of zoals instagram zegt 10 k! K! K! K! Wie had dat nou gedacht 9 maanden geleden. Nou ik NOT!
In mei begonnen, omdat ik het veel te leuk vond om foto’s te maken van eten en te praten over sporten en dit dus graag wilde delen. Later kwam hier mijn blog bij. En dit bleek leuker dan gedacht!

Het gaat me niet om de hoeveelheid volgers, ik vind het gewoon onwijs leuk om mijn passie te delen op social media. En dat mensen die reis mee volgen, vind ik een enorme eer. Dat er 10.000 volgers zouden worden is voor mij dan toch wel een W A U W I E !

Daarom besloohardlopent ik vanmorgen een stap voor iedere volger te gaan hardlopen! 10 kilometer dus. Jullie motiveren en inspireren me iedere dag weer. Met jullie eigen verhalen en foto’s, maar ook met jullie lieve, mooie en herkenbare reacties. Dank, dank, dank!

Een stap voor een ieder van jullie. Maar toch ook een paar in het bijzonder.

Twee stappen voor Jorn & Gerard, want door hen ben ik deze blog begonnen en zij hebben me geholpen deze website op te bouwen. Een stap voor mijn Running Girl / partner Kelly, wekelijks staan we samen training te geven en met haar motivatie motiveert zij mij enorm! . Running Girls Groningen is toch wel een groot deel van ‘fit with Marit’. En natuurlijk ook heel veel stappen voor die andere Running Girls! Een stap voor m’n liefste zussie, die me helpt met ideeën en waarbij ik al-tijd terecht kan. Natuurlijk ook m’n ouders die, die altijd achter me staan en geïnteresseerd zijn, ook al snappen ze dit wereldje niet altijd. Twee stappen voor m’n beste vriendinnetjes Froukje & Laura. Door hun eigen ondernemersmentaliteit motiveren ze mij hier ook in en ik kan altijd bij ze terecht, met alles. Het leukste, liefste en knapste vriendje, ik was jou heus niet vergeten. Een grote stap voor jou omdat je me altijd steunt, mee denkt, verzorgt, aanhoort, kritisch en lief bent ennnn mee gaat naar de sportschool! Alice, mijn eigen Jamie Oliver. Altijd een gezonde maal bij Aal. En GTST! Jasmijn, waarbij ik altijd terecht kan voor hulp en goede ideeën. Lienke, die mij de kans gaf mee te werken aan haar Ebook. Mega exciting! Komt er bijna aan!

Daarnaast nog veel meer lieve vrienden en vriendinnen, maar ik ga niet iedereen benoemen, maar ook jullie hebben me enorm gesteund, dat weten jullie he! Bedankt hiervoor en al die knuffels en lieve berichtjes!

Nogmaals:
Beeeee-daaaankt iedereen, jullie zijn nog lang niet van me af en ik hoop ik ook nog niet van jullie! Let’s keep inspiring each other!

Ps. mijn meest gelezen posts:
1. De knop om
2. Pindakaas-eiwit-repen (nog niet gemaakt? Shame on you!)
3. Gezonde leefstijl frustraties

hardlopenimage

 

6 Comments

Alice januari 31, 2015 at 13:16

Proud girlfriend! Keep up the good work 🙂 Dikke tuut

Antwoord
Lienke januari 31, 2015 at 17:29

Lieefffffffff en VERDIEND!!! <3
Kus

Antwoord
Denise januari 31, 2015 at 21:28

Gefeliciteerd meid, je verdient het :)!

Antwoord
Celine januari 31, 2015 at 21:48

Gefeliciteerd! Ahh dit is zo verdient! Je bent en blijft een ongelooflijk grote inspiratie! Leuk, mooi en vooral stralend en energiek!!! Ik blijf je volgennnnn!!

Antwoord
Noor februari 1, 2015 at 00:28

Super, wat een fijn gevoel! Gefeliciteerd. En wat was je 10K tijd? 🙂

Antwoord
Heleen februari 1, 2015 at 02:53

Wat leuk dat je zo’n supportteam hebt! Keep up the good work

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram