Je hebt ze vast al vaker voorbij zien komen: pizza gemaakt van wraps. Een wrap-pizza, een pizza-wrap of ook wel eens een tortizza genoemd.
Veel makkelijker dan een pizza als je het mij vraagt. En niet alleen makkelijker, maar omdat een wrap minder kcal bevat dan een pizza, waardoor je er dus twee kunt eten, is ook meer te beleggen naar eigen keuze dus meer om op te eten! Win win-win!
Het was helemaal niet de bedoeling om van deze lunch een recept te maken, ik werkte met kliekjes, maar het is goed uitgepakt, zeker een tip! Ik at het als lunch, maar dit is ook heerlijk (en snel!) als avondeten.
Nodig:
– 2 meergranen wraps
– 50 gram cottage cheese
– Provençaalse kipfilet
– cherry tomaatjes
– zongedroogde tomaat
– handje rucola
Doen:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Besmeer twee wraps met een goede laag cottage cheese. Verdeel de kip, cherry tomaatjes en zongedroogde tomaatjes naar keuze over de wraps. Doe de belegde wraps op een bakplaat en in de oven voor ongeveer 5 minuutjes op 180 graden. Nog wat peper, zout en rucola om het af te maken en smullen maar!
3 Comments
Jaaa lekker! Ik ga er vanavond ook weer eentje maken, maar dan met de klassieke tonijn topping. Deze ga ik ook onthouden met cottage cheese.
Vanmiddag als lunch gemaakt! Heerlijk! Veel beterschap!
Lekker zeg! Bedankt 🙂