FoodPersoonlijk

Nationale Eettest

geschreven door Marit januari 28, 2015 1 Comment

Nog even een klein blogje erover, voordat de uitzending vanavond op tv komt.
Aangezien ik een mailtje kreeg, omdat ik een ‘food blogger‘ ben. Dus moet ik er ook even over bloggen natuurlijk.
Ik had me dus aangemeld en daar zat ik dan, in het food bloggers vak! Tussen allemaal andere vrouwen (en een aantal mannen!). Stemkastje op m’n schoot en benieuwd naar wat er zou gaan gebeuren. Ik heb heb wel eens eerder tv programma’s bijgewoond, maar ik vind het altijd mega interessant om te zien hoe zoiets er aan toe gaat.

De uitzending verliep soepeltjes, ik heb kunnen lachen om Paul de Leeuw, met z’n flauwe grappen. Mijn test verliep overigens wat minder soepeltjes. Ik vulde vaak te laat mijn antwoord te laat in en ik vond de vragen erg moeilijk! Maar dat bedierf de pret niet hoor, ik heb heerlijk genoten en gelachen om de andere vakken (de boeren en truckers bijvoorbeeld).
Een kleine voldoende gehaald. Niet iets om trots op te zijn, maar ja, de vragen gingen gewoon niet over havermout recepten en groene smoothies, haha.

Vanavond wordt de uitzending om half 9 uitgezonden op nederland 1. Doe je mee en laat je me je jouw behaalde cijfer weten?

eettest

1 Comment

Mireille januari 29, 2015 at 11:51

Wat leuk zeg! Ik heb gisteren meegedaan en vond het best een pittige test. Ik weet best veel van eten maar haalde maar een mager zesje. Ik was lichtelijk teleurgesteld 😉

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs