FoodOntbijt

Mijn nieuwe product: Oat me!

geschreven door Marit juni 2, 2021 1 Comment
Oat me

Het is zover! Mijn nieuwe product, Oat me, staat live! Havermout in een zakje, verkrijgbaar in drie verschillende smaken en groottes. Zo kun je heel gemakkelijk en binnen 5 minuten van een voedzaam en verrukkelijk ontbijt genieten! In deze blog ga ik vertellen hoe het begon, een klein beetje over het proces en daarna verwijs ik je uiteraard door naar mijn nieuwe website…

Hoe het begon…

Een jaar geleden was ik aan het werk in de leukste koffiebar van Auckland en daar kwam een collega met dit idee aan zetten. In een ietwat andere vorm en op een andere manier, maar ik was hier super enthousiast over. Toen we in augustus terugkwamen in Nederland liet het idee me niet los. Al jaren ontbijt ik vrijwel iedere dag met havermout en hier inspireer ik graag ook anderen mee. Havermout is namelijk gezond, voedzaam, makkelijk, goedkoop en vooral heel lekker (als je het op de juiste manier maakt)! Zo’n top begin van de dag gun ik iedereen, dus ja, waarom niet mijn eigen product opzetten? Havermout in een zakje!

Toppers verzamelen

In november waren we eindelijk wat gesetteld in Nederland en had ik de ruimte om het havermout-idee uit te gaan werken. Ik begon met een oproepje op Instagram: wie kon mij helpen om een voedingsproduct op de markt te brengen. Ik had namelijk werkelijk waar geen idee waar te beginnen. Aan wat voor eisen moet je voldoen? Wat zijn de richtlijnen? Wat mag wel en wat mag niet? In januari had ik twee toppers gevonden die mij gingen helpen: Eveline, die zich bezighoudt met het ontwikkelen van (eet)concepten (Dam Creative) en Renée, grafisch ontwerper (Een & Ander). Tot op de dag van vandaag heel erg blij mee, alleen had ik het niet gekund!

Intens leuk

Alle drie zijn we naast ons eigen bedrijf ook in loondienst, dus het proces ging rustig, maar iedere week boekten we samen progressie. Op een gegeven moment was de kern er, dus konden we aan de slag met ingrediënten bestellen, productfoto’s, een website en mijn kantoor inrichten als een productiekeuken. Dat een eigen voedingsproduct uitbrengen meer werk is dan ik had gedacht, is een understatement, want het was, vooral de laatste maanden, intens! Maar wel intens leuk en intens leerzaam.

OAT ME IS LIVE!

En nu is het zover… Oat me is live! Havermout ontbijt in een zakje, verkrijgbaar in drie verschillende smaken en groottes. Zo kun je heel gemakkelijk en binnen 5 minuten van een voedzaam en verrukkelijk ontbijt genieten. Hopelijk gaan jullie de liefde en passie proeven die erin is gestopt. Op www.oatme.nl vind je alle informatie, smaken, ingrediënten, bereidingswijzen, voedingswaarden, etc. Bestel een proefpakket om te ontdekken welke smaak jij het lekkerst vindt!

♥ 

1 Comment

Rosan juni 2, 2021 at 19:28

Super leuk Marit, wat een goed idee! Ik heb meteen een proefpakketje besteld 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram