DrinkenFoodPersoonlijkSporten

Mijn natuurlijke inspiratiebron – nieuwe smaak Spa Touch Of

geschreven door Marit juli 20, 2018 4 Comments

Een aantal weken geleden kreeg ik van Spa de vraag wat mijn natuurlijke inspiratiebron is. Wat wilde je vroeger worden? Wat voor gevoelens komen naar boven als je aan vroeger denkt? Waar haal jij je inspiratie vandaan? Dit vroegen ze niet zonder reden… Spa is namelijk op zoek naar een nieuwe smaak voor de Touch Of assortiment. In deze blog ga ik je er alles over vertellen!


Spa Touch Of
Spa Touch Of is een combinatie van bruisend, natuurlijk mineraalwater met een vleugje aroma. Een flesje zonder calorieën, suiker, zoetstoffen en/of andere kunstmatige toevoegingen. Een flesje puur genot als je het mij vraagt. Lekker, handig en je kunt het op ieder moment van de dag drinken. Bij ons thuis zijn altijd wel een paar flesjes in de koelkast te vinden, zodat ik altijd een koud flesje voor onderweg mee kan nemen.
Er zijn inmiddels al zeven verschillende Touch Of smaken te verkrijgen (munt, zwarte bes, perzik, grapefruit, citroen, appel en kokos) en nu zijn ze op zoek naar een nieuwe smaak! Een smaak die kan worden bedacht door mij, door jou of door iemand anders! Hoe jij hieraan kunt bijdragen, ga ik je later vertellen, ik ga eerst wat dieper in op mijn inspiratiebron en hoe ik bij de smaak kwam die ik heb ingestuurd.

Oprjochte Fries
Wanneer ik denk aan mijn natuurlijke inspiratiebron, dan denk ik terug aan de eerste 18 jaar van mijn leven, die ik heb doorgebracht op het platteland van Friesland. In een klein dorpje, in de buurt van Heerenveen, ben ik geboren en getogen. Er zijn veel vooroordelen over Friezen. Zo zouden we een stug volk zijn, nuchter, niet gastvrij, niet vriendelijk, allemaal boers zijn en op klompen lopen. Gelukkig is dit inmiddels achterhaald (door Doutzen wordt er nu wel eens gedacht dat iedereen in Friesland een blonde verschijning is), maar het kwam vroeger vaak voor dat mensen zich verbaasden dat ik uit Friesland kwam en geen klompen droeg. Geen grap!

Ook al wil ik geen onderscheid maken tussen provincies, ik denk dat ik in mijn jongere jaren zeker een Friese mentaliteit heb ontwikkeld. Niet alleen hebben we de Friese taal wat ons ja, ‘anders’ maakt. Daarnaast kunnen we best wat stug overkomen. We geven onszelf niet snel prijs en zijn mensen van weinig woorden. We houden niet van opschepperij, onoprechtheid en kunnen nogal eens overkomen als kat-uit-de-boom-kijkers. Nu zeg ik niet dat alle Friezen zo zijn en ik zeg ook niet dat inwoners van andere provincies niet zo zijn, maar wanneer ik richting het zuiden of westen van het land ga, dan merk ik daarin zeker een verschil. Ik kan wat stug en nuchter zijn, maar juist dit heeft me naar mijn idee gebracht naar waar ik nu sta en de dingen doe ik zoals ik doe.


Zo groen als… KIWI!
Wanneer ik dus aan mijn inspiratiebron denk, dan denk ik aan het groene Friesland. En als ik aan een verfrissende, nieuwe smaak denk voor Spa, dan kom ik bij de kiwi terecht. Groen, fris, fruitig. Een smaak die bij Friesland past, een smaak die bij mij past. Dit is de smaak geworden die ik ingestuurd heb voor de Spa “kies je smaak” campagne.
En zoals ik eerder vertelde, kan ook JIJ een nieuwe smaak insturen! Denk hierbij aan jouw inspiratiebron en wat voor smaak je hierbij vindt passen. De smaak kun je insturen via spa.nl/kiesjesmaak en door mee te doen aan deze campagne maak je kans op een heerlijk weekendje weg voor 2 personen naar de bron van Spa. Meedoen kan t/m 26 augustus en wanneer de smaken zijn ingezonden, gaat Spa het lab in om te testen. Hier komt een top 3 uit en daarna is er een mogelijkheid om te stemmen, zodat daar de nieuwe Touch Of smaak uitkomt!

Super leuk als je mee gaat doen en ook leuk als je me via een reactie laat weten hoe je op de smaak bent gekomen die je ingestuurd hebt!
♥♥

– Dit is een advertorial, lees hier mijn disclaimer. –

4 Comments

Tember juli 20, 2018 at 08:49

Ik doe mee! Met de smaak vlierbloesem. Bij vlierbloesem denk ik aan de siroop die ik in Zweden dronk nadat ik de mooiste meest bijzondere ten miles had gelopen. Bij vlierbloesem denk ik aan mijn ritjes naar de Ikea waarbij ik mijn vriend meesleepte omdat we echt iets nodig hadden maar ik stiekem alleen maar voor de vlierbloesemsiroop wilde gaan alleen ik wist dat hij dat geen goede reden zou vinden 😉

Antwoord
Marit juli 20, 2018 at 10:44

Wat een mooie reden voor die bepaalde smaak! Leuk dat je mee doet!

Antwoord
Katrijn juli 20, 2018 at 13:45

Ik kies ook voor kiwi: groen de kleur van de natuur, de zwarte pitjes: voor de stad, de wegen, en het witte vanbinnen: voor sneeuw op de bergen als we op reis gaan.
Omdat ik in de stad woon is groene natuur rondom de stad een plek waar ik rust vind.

Maar ze kunnen ook golden kiwi nemen(die gele) en dan staat het geel voor de zon ☀️

Antwoord
Marit juli 23, 2018 at 11:21

Wat een leuke gedachte erachter, Katrijn! Leuk dat je meedoet! 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram