FoodOntbijtTipsTussendoortjes

Mijn favorite Body & Fit producten

geschreven door Marit oktober 16, 2018 3 Comments

Inmiddels doe ik al zo’n vijf jaar bestellingen bij Body & Fit. Ik deel dan ook regelmatig een blog met nieuwe of mijn favoriete producten. Onderstaande producten zijn producten die ik altijd in huis heb en vaak ook meeneem als ik ergens heen ga (voor een dag of ook voor meerdere dagen). 

Whey Proteïne

Fan vanaf het eerste moment. Ik heb eigenlijk nog nooit anders besteld dan de ‘vanille’ smaak. Eiwitpoeder ontbreekt niet bij mijn ontbijt en ook bij mijn meeste baksels gebruik ik het. Het is een makkelijke, lekkere manier om aan voldoende eiwitten te komen.

Perfection Bars

En dan uiteraard de crunchy versie, het liefst in de chocolade-cookie smaak. Eerder bestelde ik altijd de Smartbar Crunchy, maar de Perfection Bar wint het nu toch wel echt. De reep bevat iets meer calorieën (217), maar ook wat meer eiwitten. Ik vind ‘m echt naar twix smaken en eet ‘m graag in de middag als tussendoortje.
Meer over de eiwitrepen van B&F? Ik vergelijk in deze blog de calorieën/eiwitten en smaak!

Barebells

En als ik geen Perfection Bar als tussendoortje eet, dan is het een Barebells eiwitreep. De “salty peanut” vind ik echt hemels!

Energy Bars

Als ik thuis voor mijn workout iets kleins wil eten, dan is het of twee crackers appelstroop, of een energybar. Op vakantie neem ik deze repen ook altijd mee, zodat ik in de ochtend iets te eten heb als het ontbijt nog eventjes duurt (#alwayshungry). De reep is heel compact, calorierijk (211) en vooral koolhydraatrijk (30 gram), dus perfect als energie voor je workout. Ik vind de smaak “oats & salty caramel” heerlijk!

Popcorn & chips

Deze snacks neem ik serieus overal mee naar toe. Naar een avondje bij vriendinnen, maar ook voor onderweg of op vakantie. Zo heb ik altijd iets te snacken en voor mij heel belangrijk: portie controle.

 

Dat waren mijn favoriete producten die ik altijd in huis heb en dagelijks gebruik. Hopelijk heb je er wat aan!
Heb jij producten van B&F die echt hier tussen horen te staan? Let me know!

PS. In mijn eBook heb ik veel recepten staan waar ik gebruik maak van B&F producten, zoals speltmeel, havermout, eiwitpoeder, zaden, pitten, noten, etc. In het eBook (en de hard copy) vind je dan ook een kortingscode voor je bestelling. Good to know dacht ik!

3 Comments

Rachel oktober 16, 2018 at 22:42

hmm popcorn, heerlijk! Wat leuk dat je hier een artikel over hebt gemaakt

Antwoord
Katrien oktober 17, 2018 at 18:19

Ik koop ook altijd de pindakaas die ik o-ve-ral in en op doe ? XxxX de barebells salty peanut vind ik ook overheerlijk!?

Antwoord
Marit oktober 18, 2018 at 16:03

Ohhhh, zo lekker! Dat is inderdaad ook iets wat ik altijd in huis heb… ik kan me niet zonder voorstellen!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram